06 februari 2015

LängtarSol & Värme

Alltså. Jag gillar inte det här med kyla. Eller snö för den delen. Jo, jag vet.....det blir ljusare och det är på ett sätt trevligare med snö än med regn och rusk. Men, det gör ju att det blir så himla kallt! Och så blir det bara krångel när man ska ut och köra, vilket jag ju gör varje dag till och från jobbet. Jag gillar inte när vädret hindrar mig från att ta mig dit jag vill. Jag vet, jag låter som en gammal gnällspik. :)

Men idag har det varit blå himmel och sol. Så underbart det har varit! Kallt som attans, men sol. Och ljus! Helt underbart! Vilken energi jag får!

Har suttit och kikat på bilder från förra sommaren. Från stranden, från trädgården, från utflykter, från solnedgångar på stranden......så fint!

Vad jag längtar! Jag längtar efter värmen, att kunna vara ute, att dricka en kopp kaffe i solen, att pyssla i trädgården och det där underbara ljuset som bara finns på sommaren.

Än är det lite tid kvar, men det är härligt att drömma!
10 kommentarer:

Hannis sa...

Tror alla längtar nu!
Jag fortsätter att förvånas lite över att det inte gör mig något att det är vinter (även om jag också längtar lite till våren), brukar längta febrilt den här tiden på året=))

Nu är det fredag, äntligen känner jag!
Hoppas att du får en riktigt skön dag/ Kram Hannis

Ps. Och tack fina du, för din kommentar. Den gick rakt in i hjärtat!

Flower of Fame sa...

klart jag också längtar efter sommaren. Fast dina bilder gör en glad. Ha en fin dag Kram Pernilla

Inredning och Guldkanter sa...

Känner som du! Vill ha vår utan snö nu:) Kram Pernilla

Choices by Annie sa...

Jag älskar verkligen alla årstider, jag njuter av den syrefyllda kalla luften som är ute nu. Jag älskar att mysa runt i mina varma stickade strumpor, tända eld i kaminen och fylla hemmet med ljus. Men jag älskar också det där kaffet på morgonen när solens strålar sakta börjar värma upp trädgården, de sena kvällarna då det är så varmt att man fortfarande kan sitta barbent. Det är konstigt men jag älskar verkligen alla våra årstider. Och jag njuter för fullt;)

Men tur att alla ni som längtar efter våren och sommaren kan njuta av bilder och vårblommor inomhus ;)

Fin fredag önskar jag dig
Kram
Annie

Villa Ell sa...

Jo jag längtar.. när man ser sommar bilder så glömmer jag hur grönt allting verkligen är på sommaren...

Trevlig helg
Kram Sandra

LÁrt de Vivre sa...

Jag gillar inte heller kyla. Vill ha sol och värme, men av de längre ljusa dagaran känner jag mer glädje av

Kram Kajsa

Anonym sa...

Jaaaaaa längtar med! Fast idag åkte jag längdskidor superkul! Jag åker till New York från Köpenhamn med mamma Ulla! Bara vi två i en vecka, min 40 årspresent lite i förskott! Nu på spåret ;) kram på dig min fina vän i söder ses till våren! /Sofia

Hemma på Sjuan sa...

Jag tycker det är helt ok med vinter tills det verkligen ska bli vår. Men skönt att det blir ljusare nu. Ha en fin helg. Kram Suss

Bloggande 4barnsmamma sa...

Åå jaaa men guuud! Det ska bli underbart!!

Hoppas ni får en riktigt mysig helg fina♥

Stina I Söder sa...

Jag längtar också! Kram