07 juli 2014

Vilken helg

 
 
Jamen vilken fantastisk helg det blev! Den innehöll en massa av det jag tycker mest om i hela världen. Mina underbara ungar, vänner, god mat, sol och värme! Det blir inte mycket bättre än så! Riktig sommar!
 
Det var så härligt att träffa tjejerna och de är verkligen bara bäst! De är så goa, roliga och kärleksfulla! Fick en massa pussar och kramar, så nu klarar jag mig en vecka till. Och de var så uppspelta inför sin Ölandsvecka och det gör mig så glad!
 
Senare på eftermiddagen åkte jag hem till en av mina allra finaste vänner, Nellie, och hennes familj och hängde med dem. Vi mös i solen, pratade en massa om trädgård och gjorde upp planer för hur vi ville ha det i våra respektive trädgårdar. De bjöd på god mat och kaffe i solen. Och, så tränade vi! Vi var faktiskt ute och sprang, vilket kan verka lite smågalet med tanke på värmen.....men i skuggan inne i skogen var det riktigt skönt! Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans, jag trivs verkligen hemma hos dem och det är skönt att ha sådana där riktigt fina vänner som nästan känns som familj!
 
Väl hemma var jag rätt så slut faktiskt och det blev mest soffhäng innan jag kraschade i sängen.Idag inleddes sista arbetsveckan innan semester! Det känns verkligen som det är dags nu....semester...mmmmm!9 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig helg. Vädret har verkligen varit toppen.
Jag hoppas din sista jobbvecka blir bra innan semestern.
Kram Helen

Fru Martinsson sa...

Låter underbart!!! Mys med barnen är toppen!

KRam

Nellie - the Flying Hippo sa...

Och det var så mysigt att ha dig här! KRAM

Birgit sa...

Precis som en sommarhelg ska vara! Här är det så varmt att det mest blir bad och det träningsschema vi gjort får vi göra om. Imorgon blir det förhoppningsvis cykling. Ha det gott!
Kram
Sv: För tillfället är det bara ssemesterlunk och sommarmat som gäller:-)

Anonym sa...

Vi kom precis tillbaka från bl.a Öland, underbart ställe! Tjejerna kommer att ha det sååå mysigt!
Kram Sara

Flower of Fame sa...

Så härligt med fina vänner. Jag var också ute och sprang i värmen igår. Nästan lite väl varmt. Fast skönt efteråt. Ha en fin dag Kram Pernilla

LÁrt de Vivre sa...

Det är härligt med fina vänner, sol, mys, barnen och sommar

Kram Kajsa

Villa Ell sa...

Så härligt med fina vänner där
Man bara kan slå sig ner och bara vara... Skönt med träning! Jag promenerade med barnvagn idag dröp av svett... Men skönt sen

Kram Sandra

Hannis sa...

Så, så underbart!
Jag blir varm i hjärtat.

Och visst är dom där vännerna som nästan känns som familj en gåva.
Förstår att du är glad över det.

Hoppas att du får en fin sista vecka innan semestern/Kram Hannis