09 juli 2014

Härlig start

Mitt senaste loppisfynd, en jättefin damejeanne

Detta väder. Vad det engagerar oss! Just nu känns det som om det pratas väder överallt. Och jag är minsann inte bättre.  Men det är ju så viktigt på sommaren, vi vill ju så gärna ha vårt sommarväder. Själv är jag väldigt väderberoende och tappar all energi vid dåligt väder, samtidigt som jag lever upp när solen skiner.

Idag fick jag en härlig start på dagen eftersom jag var uppe med tuppen strax innan sex och gick en powerwalk med en kompis. Det var en ljuvlig morgon och att gå i kortärmat var absolut inga problem. Idag har man utlovat 25-30 grader här nere i Skåne och att gå in och sätta sig på ett AC-svalt kontor är inte så värst lockande, men det får bli en stund i solen på lunchen. 

Hoppas att ni får en fantastiskt härlig sommaronsdag!


5 kommentarer:

bara anna sa...

Ja himmel vilken värme vi har! Förstår att det inte är någon höjdare att tillbringa dagen inne på kontoret.

Här sover barnen fortfarande och mannen är ute och springer....

Kram!

Kim sa...

Det ac-svala kontoret är ju det enda stället man kan vara. :) iaf med långbyxor och tröja!

anettan sa...

Det lustiga är att det spelar ingen roll vad det är för väder för det är ett ständigt samtalsämne tycker jag haha. Kram Anett

Anonym sa...

Ja vilken värme, vi lider av konstant vätskebrist då vi jobbar på huset!!! Måste nog köpa resorb imorgon! Skönt att få hjälp av målare. Vi har sådan tur att Matias föräldrar hjälper oss. De bor hos oss just nu!!! Idag tog jag en löptur och sedan kastade jag mig i vättern, LJUVLIGT UNDERBART GAHHHHHHH :) kram Sofia

Melody and M.E sa...

Helt klart inser man att vi är ganska så väderleksberoende i det här landet!
Och visst märker man att humöret är betydligt bättre hos svenskarna när solen lyser! Jag hoppas vi får en fortsatt fin och solig sommar!
Kram M.E