03 juni 2014

Marmariskusten


Om ungefär sex veckor så befinner jag mig här tillsammans med tjejerna! Jepp, jag klarade det! Förra sommaren så bestämde jag mig för att spara ihop till en resa för mig och tjejerna denna sommaren. Jag ville åka en vecka till värmen, sol och bad. En vecka då vi bara kan mysa och vara tillsammans och samtidigt ha lite äventyr tillsammans.

En vecka då vi solar och badar. Ett nöje som passar både 5-åring och 14-åring, vilket inte är så lätt att hitta annars. Och mig passar det ju också såklart,  vi älskar ju sol och värme alla tre. Och att bada. Och mysa. Och att veta att i alla fall en vecka är vi säkra på att få just sol och värme är ju inte heller dumt!


Jag ser fram emot denna resan jättemycket och det är härligt att ha det att längta efter! Länge sedan nu som jag var i väg på denna typen av semester och det ska bli superskönt att bara få mysa runt en helt vecka i bikini, flip flops och tunn sommarklänning!

11 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Låter härligt, det där! Ibland är det himla gott att bara få ligga under ett parasoll och päsa.
Må gott!
/Anna-Karin

Melody and M.E sa...

Så härlig vecka ni har att se fram emot!
Bad och solsemester är en höjdare oavsett hur gammal man är. Och så är det så skönt att kunna se fram emot en vecka där man kan vara ganska säker på att det är fint väder. I Sverige kan man riskera att få en semestervecka med ösregn!
Kram M.E

Jannice sa...

Det ser otroligt härligt ut! Hoppas ni får en underbar semester :)

Anonym sa...

Gahhhh UNDERBART Jennica, du är så duktig som sparat pengar till en gemensam resa för dig och dina prinsessor. Ni kommer att få det UNDERBART! Varm kram din vän i Hjo Sofia tack för gulliga kommentarer angående P-A!

dianasdrömmar sa...

Mysigt ni ska ha det :) kram Diana

Kim sa...

Ser riktigt nice ut! Det lär bli kanon!

bara anna sa...

Det var verkligen bra gjort att kunna spara ihop till den resan, känn dig stolt! Ska inte någon mer vuxen med? Jag skulle aldrig våga åka själv så med barnen får jag erkänna.
Marmaris har vi besökt. Nu gillar jag ju Grekland bättre men det är ju billigare att åka till Turkiet. det är ju sol och bad man vill ha och det lär ni få md råge .Kul!
Kram

bara anna sa...

Oj det kanske lät lite nedlåtande det där med att jag inte skulle våga åka ensam med barnen. Jag menar att det är bra gjort, jag är för feg för det, för osjälvständig helt enkelt.
You go girl!!!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad underbart! :)

Frida Svensson sa...

det ser så härligt ut. nu kliar det i mina fingrar efter en sista minuten!

Birgit sa...

Det låter ju superhärligt!! En veckas sol och bad och bara vara!! Underbart!