02 juni 2014

Danstjejen i sitt esse


Ikväll var det fullt ös i köket kan ni tro! Har ni sett filmen "Frost"? Den har många fina låtar, både lite poppiga men även en del mer pampiga. Johanna älskar att klä på sig fina klänningar, gärna sådana som blir extra fina när man snurrar i dem. Sedan for hon runt i köket och dansade, dansade, dansade! Det är så härligt att se, hon går verkligen in för det! Vi kör klipp på Youtube och hon tittar på hur de rör sig i filmen eller klippet och försöker göra likadant. Och så varvar hon det med sin uppfattning av balett, som är "riktig" dans enligt henne! Hon är för go!


6 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Den filmen är underbar. Klart man måste lära sig de danserna. Söt hon är. Ha en fin dag Kram Pernilla

TITTILINA sa...

Hon är så fin!
Det där med dans i vackra klänningar, det känns igen minsann. Fast man kan ju allt förstå dom små liven.
Kram

Anonym sa...

Underbara bilder!!!!

Mormor (mamma)

choicesbyannie sa...

En sådan söt liten prinsessa. Och en sån vacker klänning med.
Kram
Annie

Suz sa...

Låter som en riktig danstjej:) Och fin är hon i sin klänning!

Dansskola eller studio nästa kanske? Vår dotter började när hon var sex år och hon älskar det fortfarande, 19 år fyllda! Både det sociala att dansa i grupp, att det är roligt med alla koreografier och som motionsform! Hon gillar det så mycket att hon i två terminer även undervisat barngrupper 6-14 år och gjort egna koreografier! Det är så härligt när barn och ungdomar hittar ett intresse som de trivs med:)

Ha det fint!
Kram
Suz

Linda sa...

Gud, så söt!

Här har vi sett Frost en gång på bio, en gång här hemma på engelska och en gång på svenska. Den är så bra. Gillar Olofs sång om sommaren. :)

Kram Linda


PS. Får vi se dig på bloggeventet här i Enköping?