06 juni 2014

Första dagen i Kattvik


Som ni kan se av bilderna har det varit en grå dag idag med rätt mycket regn. Men men, det är inte lönt att sura för det. Vi hade en lugn och skön förmiddag tillsammans då vi läste, lekte, pratade och allmänt slappade.

Efter lunch bestämde vi oss för att göra en liten utflykt trots allt och när vi satte oss i bilen började regnet ösa ner....typiskt. Men, det blev ändå en promenad på Hovs Hallar och även om vi bara var där en kortare stund så var det absolut värt det! Fantastiskt vackert! Kan bara tänka mig så himla fint det är där när solen skiner!På vägen hem körde vi in om Torekov som också är väldigt fint och idylliskt! Ett riktigt sommarparadis med superfina små hus och vackra trädgårdar. Jag hade gärna strosat runt i de små gränderna och kanske även tagit båten över till Hallands Väderö, om vädret tillåtit. Nu blev det en tur i bilen, vilket såklart inte är riktigt samma sak.

Väl hemma så var jag och Josefine duktiga och drog på oss träningskläderna. Det blev ett pass med backintervaller i en backe vi hittade igår när vi var nere i hamnen här i Kattvik. Vi sprang dit och hem, och det blev 8 intensiva intervaller i backen. Det tog inte mycket mer än 20 minuter men ojojoj vad det kändes i benen!

Ikväll var det min syster och hennes sambo som stod för middag och vilket festmiddag det blev! En riktigt värdig nationaldagsmiddag! Riktigt gott! I morgon är det mammas och pappas tur....får väl se vad de ska kontra med! :)

Nu sover hela huset och jag sitter här och knattrar. Glad över att ha lyckats komma ut på nätet....täckningen här är grymt dålig och som den uppkopplade familj vi är, så går vi alla och muttrar lite till mans över det. Men, nu är det dags även för mig att koppla ner och sova. I morgon är det en ny dag här tillsammans med min knasiga, fina familj! Hoppas på sooool och blå himmel!6 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Mysigt,härliga bilder kram Diana

Flower of Fame sa...

Vad duktig du är som gör backintervaller. Hoppas du får en fin dag med mycket sol i dag i stället. Kram Pernilla

Helén i Vilrummet sa...

Vad mysigt det ser ut att vara i Kattvik. Jag hoppas att ni får bättre väder snart.
Kram Helén

Melody and M.E sa...

Tror aldrig att jag varit i Kattvik, men det ser väldigt fint ut! Hoppas ni har haft sol idag!
Här på sydkusten har vi haft en helt fantastisk dag!
Låter verkligen trevligt att ha som tradition att åka iväg tillsamman och hyra stuga!
Även här har vi dålig uppkoppling på helgerna och när det är mycket folk på stranden och i stugorna!
Rena turen om jag kommer ut på nätet!
Kram M.E

TITTILINA sa...

Gud vad mysigt! Precis vad jag skulle behöva! Komma hemifrån alla måsten och bara vara. Ha en fortsatt mysig helg!

Kram

Anonym sa...

Härliga bilder!
Kram Sara