06 juni 2014

Årets stugsemester


De senaste tre åren, vid denna tiden, har vi haft som tradition att åka iväg med mina föräldrar och min syster med sambo och hyra en stuga ihop. Givetvis så fortsatte traditionen i år och eftersom vi åkte redan idag för att utnyttja hela helgen, så blev det inte någon längre resa. Vi befinner oss i Kattvik som ligger strax utanför Båstad. Supermysigt!

Alla tar med sin egen mat, men en av kvällarna så bjuder man alla på middag. Jag var först ut denna gången och har alltså bjudit på middag ikväll. Jag var lite orolig först att det inte skulle bli bra, vet egentligen inte riktigt varför, men så kände jag. Men, det blev faktiskt riktigt gott om jag får säga det själv, och de andra åt flera portioner så de verkade också gilla det! Kul!


Efter middagen så blev det en sen kvällspromenad. Huset, för det är faktiskt ett hus och ingen stuga, ligger bara ett par hundra meter från vattnet och här är supervackert! Så, det blev en promenad längs havet och så passade vi på att mata några kor till Johannas stora förtjusning!


Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på i morgon, någon liten utflykt blir det säkert. Jag har i alla fall en tanke på att jag ska träna, hoppas jag får till det!

8 kommentarer:

Hemma på Ekbacken sa...

Vilken mysig tradition. Jag blir ju lite nyfiken på vad du bjöd på för mat om dom tog flera gånger :-)
Kram Linda

Flower of Fame sa...

Så härligt med stugsemester. Ha det så mysigt! Kram Pernilla

Anonym sa...

åhhhh vad mysigt♡♡♥♥♥ njut med dina nära och kära kram din bloggvän Sofia

Frida Svensson sa...

jag och sambon, med mina föräldrar, åker idag till föräldrarnas sommarhus. ska bli så skönt att komma bort och varva ner.

bara anna sa...

Åh vad mysigt, det är ju så vackert i de där trakterna.
Bara njut..
Kram

Hemma på Sjuan sa...

Kul att ni hittat en stuga som ni trivs i! Så vackert där! Kram Suss

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vilken härlig tradition och vilka härliga bilder.

Trevlig helg
Kram Pia

Birgit sa...

Hej! Jag har heller inte haft tid att läsa och kommentera bloggar, men nu tänker jag stjäla mig en stund framför datorn. Vi har haft så varmt, att jag mest har bloggat från mobilen...
Vilken fin tradition! Låter ju supermysigt och jag så blev jag ju nyfiken, vad lagade du för gott? Ett litet recept kanske!
Ha en fortsatt skön semester!
KRAM