08 juni 2014

Solen i Kattvik

 

Igår kom solen till Kattvik och vad härligt det var! Det blev ingen sådan där superdupervarm sommardag, men ändå väldigt fint! Härligt med sol och att kunna sitta i trädgården med ansiktet mot solen och bara njuta! Det gjorde vi på förmiddagen, innan vi begav oss en sväng in till Båstad. Vi blev lite överraskade av att det var så mycket folk där, men förstod sedan att det var någon form av matmarknad, Potatisens dag.

Vi gick en sväng, kikade på folk och i fina klädesbutiker. Jag och Jossan gick och ooohhhade, åååhhhade och sa "åh, titta på denna" stup i kvarten! Så mycket fint hittade vi! Ett par leopardmönstrade, tunna, lite fladdriga byxor fick följa med Josefine hem och de blev riktig bra, de satt kanon på henne. Kul!

När vi kom hem till huset igen så hade vädret blivit ännu finare och vi hängde i trädgården ett tag. Sedan var vi faktiskt duktiga och körde ett styrkepass, det var jag supernöjd med! Det här med att träna styrkepass tycker jag är för trist....men, jag inser ju att det är bra för mig, så det är bara att bita ihop! Idag var det dock lite roligare när både Josefine och syrrans sambo var med.

Det var mamma och pappa som stod för middagen  på kvällen och det var mumsigt! Tre sorters kött, ugnsrostade grönsaker, couscous, citronmarinerade tomater och en jättegod örtsås. Riktigt smarrigt!
Efter middagen gick vi en kvällsrunda längs havet. Det var en fantastisk kväll med helt underbart ljus! Så vackert!Nu är vår minisemester slut för denna gången. TACK pappa, mamma, Kim och Lina för härliga dagar! Och goaste tjejerna i världen förstås! Nu laddade jag verkligen batterierna för att få ny energi inför de fem sista veckorna innan semestern!4 kommentarer:

Birgit sa...

Vilka vackra bilder!
Bra gjort med träningen! Verkar som att du har kommit igång ordentligt - heja, heja!
Sv: Jag ville fixa lite mer personliga bilder på min bloggdesign och jag är lite stolt att jag lyckades. *skratt*
Ha det gott!
Kram

Villa Ell sa...

Det är ju så fint där! Vilken mysig helg ni har haft :-)
Bra jobbat med träningen, den bästa känslan är ju den efteråt
Ha en bra start på veckan
Kram Sandra

I Phocus sa...

Vilken härlig dag! Hör regnade det och åskade det på förmiddagen men på eftermiddagen sprack de upp och blev helt fantastiskt väder lagom till bröllopet jag var på. Kram

Fru Sederblad sa...

Åh, vilken dag ni har haft! Låter helt underbart!