25 mars 2014

Tvära kast


Ja, vädret igår och vädret idag har verkligen varit totalt olika här nere i västra Skåne! Igår var det en absolut ljuvlig vårdag med strålande sol och klarblå himmel, till och med behaglig temperatur. Idag däremot har det varit kallt, regnigt och blåsigt hela dagen....

Jossan var på fotbollsträning ikväll, första gången på flera veckor på grund av hennes tå som hon bröt för ungefär en månad sedan nu. Innan dess så var det ju influensa som hindrade henne. Men idag var det dags och hon var laddad, trots detta skruttiga väder. Men - detta skruttiga väder var till och med så skruttigt att de avbröt träningen tidigare! Det har inte hänt sedan hon började för ett år sedan! Men det blåste som attan och regnet kom hårt från sidan, det var nollgradigt och det till och med haglade...tuffa förhållanden helt enkelt!

Annars har det varit en sån där mellandag idag. En dag då inget speciellt har hänt. Den har liksom bara kommit och gått. Rullat på. Den har varit bra, men inget speciellt. Det har varit en helt vanlig dag helt enkelt. Och ibland undrar jag om det inte är de jag gillar allra bäst!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jisses! Den här snön som kom i eftermiddags kan man vara utan... Hoppas det blir finväder igen :)
Kram Sara

Flower of Fame sa...

Visst är vädret konstigt. Man vet inte hur man ska klä sig från en dag till en annan. Ha en fin dag Kram Pernilla

Prinsessorna på Bellevue sa...

Alltså detta väder, som är hit och dit och ingen ordning!! Det kommer finare dagar för en fotbollsälskande unge… :)

Kram
Petronella

Helén i Vilrummet sa...

Helt vanliga dagar är inte att förringa. Men bättre väder kunde man ju hoppats på.
Kram Helén

Le petit jardin sa...

Brrrr säger jag just nu. imorse lämnade jag bilen på däckbyte och fick promenera till jobb - 4 plus, jag hade glömt bort vad jag skulle så det blev tunna skinnjaclkan på...så brrrr. jag som trodde på superväder denna vecka med soloch 10 plus...i helgen kanske??

Kram kajsa

Hannis sa...

Mellandagar som är bra, är också sköna=))

Här ser det ut som att solen är på väg. Underbart känner jag!

Fin dag/Kram Hannis

dianasdrömmar sa...

Vädret är verkligen ombytligt...kram Diana

Choices by Annie sa...

Jag gillar "vanliga dagar" också helt klart mest. Idag har vi en riktig tråk dag här hemma vädermässigt sett, det är grått och tråkigt. Men det fina vädret förväntas komma imorgon tror dem och det hoppas jag då jag har penséer som väntar på att få bli planterade i kruka, men jag vägrar stå ute och förfrysa medan jag gör det.

Hoppas du får ännu en vanlig dag
Kram
Annie

Anonym sa...

ja vädret vilken följetång ; ) här var det kallt på förmiddagen och varmt och skönt på eftermiddagen kram på dig finis! /Sofia