24 mars 2014

5-års firande

 

Idag har denna lilla, underbara unge fyllt 5 år!! Jag kan inte riktigt fatta att hon blivit så stor....min lillis..... Denna kloka, tänkande, kluriga, känsliga lilla tjej.....som blandar de stora frågorna om livet med tyllkjolar, paljetter och så mycket rosa och glitter hon bara kan!

I morse blev det sång, frukost på säng och en massa presenter av mig, hennes pappa och storasyrran. En glad liten rufsig tjej packade upp paket och strålade som en liten sol!


Vi fortsatte ju dagen hemma, hon och jag, eftersom hon har haft ögoninflammation och detta var den där sista dagen. Den där extradagen för att verkligen försäkra sig om att allt är bra och att hon förhoppningsvis inte smittar mer.

Hon hade själv beställt vackert vårväder och det hade hon gjort riktigt bra! Solen sken från en blå himmel och vi både provade nya cykeln och gick en tur med hennes dockor....f'låt....bebisar!


Sedan kom storasyrran hem och då testades hennes present, en slags såpbubbleblåsare. Riktigt häftigt, en himla massa bubblor blev det! Härligt att de kunde vara ute....en riktigt fin vårdag har det varit. Kvällen avslutades med önskemiddag, vilket var våfflor! Så - våffelfrossa blev det för alla tjejerna! Jossans bästa kompis var med och firade Johanna, så det blev ytterligare paket! En riktigt fin dag blev det för vår älskade lilla Hanni!8 kommentarer:

Home2tiny sa...

Stort grattis till sötaste H, vilken toppendag hon fick Kramisar Tina

Hannis sa...

Men sötis!
Så lycklig hon ser ut!

Härligt att bli så firad=))
Kram Hannis

Therese sa...

Så finne minner dere skaper sammen. Gratulerer med den lille store jenta di.

Anonym sa...

Grattis till din fina prinsessa kram från Hjo din bloggvän Sofia

Helén i Vilrummet sa...

Vilken mysig dag. Stort grattis till lilltjejen.
Kram Helén

Anonym sa...

VIlken söting! Grattis i efterskott!
Kram Sara

Birgit sa...

Grattis till lilltjejen!! Låter som en helmysig dag :-) KRAM

Johanna Stålros sa...

Helt otroligt- fem år!!! Jag minns det ju så väl när ni berättade att ni väntade henne;) Finaste Johanna. Kramar