24 mars 2014

Sköna söndag


Denna söndagen började med sovmorgon bland täcken, filtar och kuddar. Så otroligt skönt......och välbehövligt. Underbart att vakna av mig själv, utan något larm som ringde. Bara öppna ögonen, ligga stilla och ta in det faktum att jag vaknat. Sedan röra på mig lite smått....sträcka lite på mig.....fundera över vad dagen ska innehålla......


Sedan blev det dagens första kaffe och lite god frukost - mums! Långsamma helgfrukostar är ju bara såå mysiga! Massor med kaffe, något gott att äta, tidningar, musik......mer kaffe..... Denna långsamma start är underbar!

Sedan tog dagen vid med att fixa de sista förberedelserna inför lillisens födelsedag, hon fyller ju 5 år i morgon! Det blev några presenter till och så lite mat och sådär. Det ska bli så mysigt att få fira henne, hon har längtat så efter denna dagen! Hon har räknat ner och strukit på sin almanacka i säkert en månad nu.


Jossan, som är världens bästa storasyster, hade fixat ballonger som hon ville blåsa upp. Allihop. Och det skulle fästas band på dem och så skulle de hängas i taket på morgonen! Vilken underbar idé! Vilken underbar unge hon är!

Så - i morgon väcker vi lillisen med sång, frukost på sängen, presenter och inte mindre än 24 ballonger i taket!

Nu  - hög tid att avsluta denna söndag! Tyvärr inleds veckan med för lite sömn....men den inleds också med en hemmadag eftersom lillisen inte bara fyller år i morgon, hon har också ögoninflammation.....men, sånt är livet!

Sov gott!4 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Grattis till minstingen. Hoppas ni får det bra trots ögoninflammationen. Kram Pernilla

Hannis sa...

Vilket uppvaknade hon kommer att få=))
Stort att fylla år!
Grattis till henne.

Så hoppas jag att ni får en skön hemmadag trots inflammationen/Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Härligt med en massa ballonger! Jag hoppas hon får en fin födelsedag trots ögoninflammationen.
Hälsa henne STORT grattis!
Kram Helén

Kim sa...

Grattis bästa Hannis!