24 februari 2014

Lite för högt tempo


Igår skrev jag om att ha tid för tankar, funderingar och reflektioner. Idag har det inte varit en sådan dag precis. Det har gått i ett och jag som helst bara har ett privat "måste" per dag har nog klarat av hela veckan känns det som!

Vi startade morgonen med att åka  till läkaren med Josefine som skadat sin tå när hon spelat fotboll på fritidsgården i helgen. Det visade sig att den där lilla tån var bruten och nu hoppar hon på kryckor med en blå och svullen fot. Stackars lilla otursförföljda tjej, hon har då en förmåga att råka ut för saker...

Dagen har fortsatt med en intensiv arbetsdag och lite för många ärenden på kvällen. Mycket in och ut ur bilen.... Det där att göra flera stopp och hoppa in och ut ur bilen bekom mig inte förr, men nu.....jag blir helt slut! Hm....det kan man ju fundera över vad det beror på....men eftersom detta inte är en dag då jag reflekterar, så tänker jag inte mer på det! :)

Nu lider denna dagen mot sitt slut i alla fall, och ett är säkert....i morgon så åker vi hem direkt efter jobb, skola och dagis - och stannar där!

Sov så sött!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Såna där dagar...
Och stackarn som ska hoppa på kryckor! Sånt är inte kul.

Jag har äntligen tagit tillbaka mitt flow. Och är i fas med alla såna där måsten. Det är skönt!

Lugn dag till dig/Kram Hannis

Flower of Fame sa...

Sån otur för din tös. Krya på henne. Vissa dagar är tuffare än andra. Hoppas du får en mer rogivande dag i dag. Kram Pernilla

dianasdrömmar sa...

Puh, gillar också att ha tomma dagar..kram Diana

Le petit jardin sa...

Tänk hur den ena dagen är den andra olik..kanske tur, men lite otur för din dotter. Härlig skogspromenad

kram Kajsa