25 februari 2014

Första rundan på Bokrean


Idag har jag varit en första sväng på Bokrean. Det är ju så himla mysigt att gå där och botanisera bland alla böcker. Det tycker jag i och för sig att det är varje dag, bokrea eller ej, men det är nåt visst med bokrean. Jag arbetar precis bredvid ett stort köpcentra och det blir ofta att jag tar en sväng där inne på lunchen och allt som oftast kikar jag in i bokhandeln. Jag gillar att gå där och spana på böcker! Jag tittar lika mycket, minst, på fackböcker som på skönlitteratur och deckare. Det är kul att kolla på trädgårdsböcker, reseböcker, kokböcker, inredningsböcker......ja, listan kan göras lång.

Jag stod och vände och vred på flera stycken böcker idag, men känner att jag behöver hålla i plånboken denna månaden. Därför fick bara en bok följa med hem, nämligen en om grönsaksodling. Jag har hunnit bläddra lite i den och där verkar finnas flera handfasta råd och även vackra inspirationsbilder - båda behövs! Min tanke är att fokus för min trädgård i år, det jag tänker satsa på är nämligen just grönsaksodling. Idag har jag tre odlingslådor som har sett sina bästa dagar och som står rakt i gräsmattan. Min plan är att utöka antalet till sex stycken och gräva ut ett område där jag skulle vilja ha singel, där odlingslådorna ska stå. Jag kan se det framför mig och det ser fint ut!

När det börjar bli varmare ute så ska jag ut och gräva, och då ska ni givetvis få följa med och se hur det blir! Men tills dess så ska jag läsa i denna boken, mysigt!

4 kommentarer:

Sofia sa...

åhhhh vilken mysig bok♥ idag fick vi en bröllpsinbjudan tillmin bror och blivande svägerskas bröllop. Det ser vi fram emot ♥♥♥ kram finis Jennica/ Sofia

svart vitt och rött sa...

Härligt med sådana böcker! Jag brukar dras till kreativa böcker, även om skönlitteratur är riktigt kul det också :-) Härligt med trädgård! Ska bli kul att följa dig där! Ha det gott!

Hannis sa...

Visst är det kul med bokrea!
Men jag förköpte mig lite...
Blev lite väl uppeldad av de röda lapparna=))

Hoppas att du snart ska få känna lite pigghet och energi!!
Kramen Hannis

Anonym sa...

Din bok passar ju bra med Hannis
julklapp. Hon kan anteckna vad du sått och mäta m.m.
mamma