03 november 2013

OrganiseringsutmaningHittade denna lista hos Niinis och tänkte att tja, varför inte? Jag har ju en del saker att fixa med här hemma och eftersom jag är en listälskare av rang så blev den kombinationen lite för frestande för mig att inte försöka ge mig på! :)

Man gör ju som man vill.... Antingen bockar man av i ordning dag för dag eller så plockar man lite som man vill och man behöver ju inte köra varje dag heller för den delen.  Ja, ni fattar...

Vem är på? :)

10 kommentarer:

Sofia sa...

åhhh perfekt man mår ju så mkt bättre då man har ordning och reda : )) det var så mysigt att vara hos mamma och P-A trots den eländiga sjukdomen som ligger som rn skugga över allt. Mamma ordnar så fint med god mat osv mamma är bäst : ) hon har en garderob utöver det vanliga gahhhh vill ha det mesta. Hon har så god smak och stil : ) kram Sofia

Hanna sa...

Åh vilken bra utmaning.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Jag har inte hälften av alla de ställena att göra ordning på. Men nog har jag fler ställen som behövs. Ojojoj. Men flyttar man får väl allt ta sin tid :)

Hoppas du får en bra nästa vecka!

Jennica... sa...

Ja, det är en bra utmaning! Lite jobbig kan tyckas...jag har i alla fall gjort första punkten idag. Mitt medicinskåp (eller rättare sagt översta hyllan i mitt badrumsskåp) är nu rensat på gammalt skräp och avtorkat! :)

Hannis sa...

Jag sitter och tänker att jag skulle behöva följa en sån lista.
Kanske inte överallt men på en hel del ställen skulle det behövas.

Jag kopierar den och sparar den för i helgen ska jag börja med en massa sånt tråk=))

Kram Hannis

dianasdrömmar sa...

Den där listan skulle behövas här hemma med...kram Diana

Birgit sa...

Åh, herregud... jag blir trött bara av att se listan och inser att jag inte riktigt är gjord för en sån utmaning. (ska jag göra det kommer det att ta mer än 21 dagar... men jag borde!)
Jag återkommer i frågan!
Nu ska jag cykla till jobbet.
Ha en skön måndag!
Kram

en matsked grejer sa...

OJ! Blir matt bara av att läsa men jag borde, borde, borde… Lycka till i alla fall :)

Anna Svensson sa...

Oh nej såna där listor klarar jag bara inte av, är ingen listmänniska alls.

Sv: nä, vi isolerar inte kaninburarna, kaninerna har så tjock päls så jag tror de njuter av kylan, det verkar så. Tänk på alla harar och vildkaniner, de har inga isolerade burar att gå in i och de klarar sig fint. Tror inte man ska konstla till det.
Men det gäller ju förstås att de får vara ute hela tiden och få chans till att odla sin vinterpäls.

Kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag kör den där också - älskar listor och älskar att rensa. Nu har jag varit lite trögstartad i och med badrumsrenoveringen så mina åtagande har varit på annat håll om man säger så men innan advent ska jag vara klar ändå ;)

Kram Ullis