03 november 2013

Sköna söndag


I morgon kommer den här godingen till mig igen, och hennes underbara storasyster som nu för tiden helst inte är med på bild! Det ska bli helt underbart att få rå om dem igen.

Men just nu sitter jag vid köksbordet med kaffe, doftljus och bra musik i högtalarna. Tänker tillbaka på en fin vecka som inneburit mycket egentid för mig. Man skulle kunna sammanfatta veckan med två saker : mattletande och nya bekantskaper!

Jag har jagat matta till vardagsrummet och till slut, efter mycket letande, mätande och velande så bestämde jag mig. Och det blev så bra!! Har ingen riktigt bra bild just nu, men det kommer ska ni se... Men det förvandlade hela rummet från att ha en känsla av inte-riktigt-klart till att bli "helt" och mysigt!

Nya bekantskaper, eller rättare sagt en ny riktigt god vän har jag också lyckats få. Det är inte illa och jag känner mig mycket glad över det. En tjej som jag inte alls kände innan och som funnits någonstans långt ute i periferin, åt jag middag tillsammans med i fredags. Och sen blev det även middag i går kväll tillsammans med hennes syster och ytterligare en kompis till dem. Såå trevligt! Och det allra bästa, förutom att hon är väldigt trevlig såklart, är att hon bor på 5 minuters cykelväg från mig!

Men, vet ni....nu ska jag inte sitta här och svamla! Dags att ta tag i dagen! Jag hade en lång att-göra-lista inför helgen som jag ännu inte ens påbörjat! Igår fick jag oväntat besök under dagen av min fantastiska 13-åring som spenderade några timmar här med mig. Extremt härlig och överraskande bonustid med min underbaring! Och sen blev det som sagt spontanmiddag på kvällen med goa tjejer.

Så - idag ligger att-göra-listan där utan en endaste avbockad punkt.... Dags att skrida till verket!
Ha nu en riktigt mysig söndag så hörs vi senare ikväll igen!

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad kul med nya bekantskaper, på cykelavstånd dessutom! :) Nu blev jag nyfiken på mattan, hoppas på bild snart. Angående klockan, nä kanske inte så konstigt att vi gillar samma. :) KRAM och lycka till med att-göra-listan!