19 november 2013

En snabbis


Hej hej, kikar in en liten snabbis! Idag har det varit en väldigt lång dag! Lång, men bra. Jag körde hemifrån halv sju i morse och kom hem vid åtta. En lång arbetsdag men en väldigt bra och inspirerande sådan. Jag sitter i tre heldagsmöten denna veckan med människor från alla världens hörn, från USA till en hel hög Europeiska länder till Kina, Japan och Syd Korea! Väldigt spännande! Vi har också fått tillfälle att kika på flera möbel- och inspirationsutställningar så det har varit en riktigt lyckad dag!

Väl hemma hann jag nästan bara in genom dörren förrän jag fick en kompis på besök och då blev det kvällste och en massa pratande tills för en stund sedan. Överraskande och kul!

Så - nu är det marsch i säng! Borde ha hänt för två timmar sedan egentligen, men men....det är ju det där med att komma i säng. Så svårt. I morgon är det på det igen, mer möte med presentationer och sedan gemensam middag på kvällen. Tufft schema men väldigt inspirerande!

Natti natt!

5 kommentarer:

Birgit sa...

Låter ju som toppendagar! Jobbiga, men ändå roliga. Jag skulle behöva en dos inspiration, troligtvis för att jag håller på att "drunkna" i rättningshögar... Bara att bita i!
Ha en fortsatt bra dag :-)
Nu är min rast slut!
Kram

Sofia sa...

Hej fina jennica hoppas dagen blev lika bra som gårdagen! Kram Sofia

Hannis sa...

Det tuffa står man ju ut med så länge det är inspirerande=))
Kul när det är så!

Snart helg, hoppas att du får en lugn sån/Kram Hannis

Anna Svensson sa...

Fullt upp har du läser jag. Hoppas din helg är precis som du önskar.
Kram
//bara anna

Johanna Stålros sa...

Ja tänk första julen i ditt nya fina hus- vilken känsla!!!!! Hoppas du får en fin vecka kära vän. Kram