17 november 2013

Vårsol en höstdag


Idag har det varit ett riktigt strålande väder! En fantastisk höstdag som nästan kändes som vår! Jag vet att detta låter konstigt, speciellt från mig som älskar sol och värme, men jag känner mig på ett sätt klar med utesäsongen för i år.... Men, till och med jag och Johanna gav oss ut i det underbara soliga vädret! Det blev en tur till lekplatsen där vi härjade ett tag.

Ja, men jag vet...konstigt det där. Men när hösten börjar dra mot vinter, vilket den borde göra snart, så är jag liksom klar med att vara ute. Jag gillar inte kyla och vinter, snö kan vara mysigt till jul men annars så går jag lite i ide och har ingen lust att gå ut förrän vårsolen visar sig igen. Jag 'boar' in mig och myser helst inomhus.

Men idag var det nästan lite vårsolskänsla, fastän det är mitten av november. Ur led är tiden.Annars så har det varit en skön och lite halvslö söndag. Det enda "duktiga" med denna dagen är att jag tvättat ett par omgångar tvätt, varit med Johanna på dans och förberett utvecklingssamtal med Jossan. Annars har det mest bara varit mys på hög nivå här hemma. Fikat på rester från gårdagens kalas, pysslat lite, kramats en hel massa, lagt ansiktsmask medan Johanna badat, spelat en massa Yatzy på mobilen, fikat lite till.....tja, en sån dag.

Nu är batterierna laddade och det är dags att släcka lampan. I morgon är det måndag igen och en ny vecka drar igång. En tuff jobbvecka med tre heldagsmöten då man förväntas vara på topp och engagerad. Ser redan fram emot nästa helg.... :)

3 kommentarer:

Hannis sa...

Kan hålla med dig om det där med snön! Vore det inte för pälsbollen då skulle jag hålla mig inne helt när det vita faller. Men än så länge så passar jag på att vara ute=))

Låter som en mysig helg!
En sån som man behöver när en tuff arbetsvecka väntar.
Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Jag är också en vår och sommarmänniska. Tur är kanske att vi har Tyson så vi måste komma ut och få lite frisk luft. Igår var verkligen en underbar dag fast det blåste lite. Men solen värmde lite mot ansiktet ändå.
Önskar dig en fin vecka.
Kram Helen

Kim sa...

Grymt fint väder! Vi var ju också ute en rätt lång sväng igår, sedan var jag helt slut. Så där mycket frisk luft på en gång knäcker den bäste! :)