26 november 2013

Att utmana sig själv

Idag lunchade jag med en klok, god vän. Vi pratade om lite allt möjligt, högt och lågt. Jag sa bland annat att det finns vissa saker som jag skulle vilja bli bättre på och lära mig mer om. Helt enkelt bara för att jag hade tyckt att det vore himla kul. Fotografering är en sådan sak. Och bildredigering.

Därför tänker jag hoppa på Decemberutmaningen som jag läste om i Tatjanis blogg. Det är en fotoutmaning och man ska fota varje dag eller helt enkelt så många dagar som man känner för i december månad. Reglerna är enkla. Varje dag i december symboliserar en bokstav, dvs den 1:e är A, den 2:e är B osv. Vissa dagar har speciella utmaningar, som att måndagar är svartvitt och torsdagar är DYI. Sedan finns det vissa givna som lucia och julafton till exempel. Läs mer om utmaningen här!


Det lät kul och jag har aldrig varit med i någon fotoutmaning tidigare. Det blir en utmaning för mig själv. Att våga framför allt. Kanske jag inte får ihop det varje dag, men så ofta jag bara kan tänkte jag. Ser väldigt mycket fram emot det!

6 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Det gör du rätt i! Utmaningar är kul! Tusen tack för din kommentar om köket! Jättekul att du kikade in på min blogg! Och du, grattis i efterskott! Vilket häftigt 50/60-talsställe!! Ha det gott!

Helén i Vilrummet sa...

Kul! Utmaningar är alltid inspirerande.
Kram Helen

Hannis sa...

Kul att du ska vara med!
Det är liksom det roliga med utmaningar att man utmanar sig själv. Det är ju ingen tävling där man behöver känna prestation, utan bara för det roliga.
Sånt gillar jag!

Kram Hannis

Kim sa...

Låter kul! Jag kanske sympatifotar lite i min hemliga blogg då. :)

Home2tiny sa...

Kul med fotoutmaning, har själv varit med i några o de har verkligen varit utmanande o givande för mig. Kramisar Tina

Sofia sa...

Det kommer du fixa galant : ) kram kram Sofia