27 november 2013

Julmarknad på nytt sättDe senaste åren har jag stått på en hel massa olika julmarknader tillsammans med min vän Nellie. Vi har ju haft ett företag tillsammans och det har varit med det som vi stått på dessa marknader. Varje helg under denna perioden packade vi våra bilar fulla med en massa saker som vi både gjort själva och som vi köpt in. Och så en drös med grejor som vi använde att skylta med. Och så påsar, papper, pennor, band och jaaa....en massa grejor helt enkelt. Vi byltade på oss med underställ och dubbla brallor och täckbrallor, massor av tröjor, tjocka jackor och halsdukar. Och så hade vi matsäck, alltid varmt te och kaffe. Det var himla kul! Mysigt!

Visst, det var en massa jobb och ibland lite bökigt - men mest av allt var det väldigt roligt! Roligt att träffa en massa människor och ännu roligare om de gillade det vi gjorde och köpte något fint av oss!


I år blir det julmarknad på annat sätt, nämligen som besökare! Jag har en plan för nästa helg, vi får väl se om jag får ihop det och om tjejerna vill. Det finns nämligen två julmarknader som vi aldrig stod på, som jag gärna skulle vilja besöka och det är Fredriksdal och Katrinetorp. Planen är att besöka någon av dessa nästa helg!

 

9 kommentarer:

Hannis sa...

Just det där med att stå på julmarknad är något jag kan tänka mig är mysigt=))
Folks förväntan och allt som hör till.

En julmarknad har jag tänkt hinna med innan jul. Ska till Stockholm på opera en advent så då kanske det blir skansen innan.

Skön dag till dig och tack för din fina kommentar/Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Det är mysigt med julmarknader och jag kan tänka mig att det är kul att stå som försäljare. Alla förväntansfulla besökare som klämmer och känner och förhoppningsvis köper något.
Kram Helén

Queen of Kammebornia sa...

Vad härligt det låter! Stor kram!

Helens Universum sa...

Härligt med julmarknader!
Kram Helen

Anna Svensson sa...

Att delta på julmarknad är roligt. Det har jag märkt efter att ha deltagit på min första i år. Fler lär det bli.
Kram
//bara anna

Min plats i solen sa...

Så mysigt att gå på julmarknad tillsammans med döttrarna och jag kan tänka mig att det kommer poppa upp många sköna minnen från din egen tid som försäljare när ni vandrar runt.

Jag tycker om julmarknader. All glädje och förväntan. För vår del blir det julmarknad nu i helgen. Mysigt.

Ta hand om dig kära Jennica och tack för all värme som du alltid sprider hos mig. Jag blir så glad av att läsa dina fina ord♥

Kram på dig

Sofia sa...

Det är mysigt med julmarknader och vet att i Skåne finns det MÅÅÅÅÅNGA att besöka : ) Njut av att vara på andra sidan fina rara jennica kram Sofia

svart vitt och rött sa...

Jag håler absolut med! Julmarkander är sååå mysiga! Jag har också stått och sålt på marknader... en speciell känsla! Jättekul att träffa så mycket folk! Ha det gott!

Lina sa...

Åh, Fredriksdals julmarknad är jättebra! Kan tänka mig att Katrinetorps är bra den med! Nu blir jag också sugen på att åka! Kram