14 oktober 2013

Måndag igen


Det har varit en härlig helg med en massa kul och en massa mys! Jag har haft mycket tid hemma för pysslande, jag har haft mycket tid med tjejerna för bus och mys, jag har haft en härlig lördagskväll med vänner, jag har ätit god mat och jag har hunnit med både fotboll med stora tjejen och dans med den lilla. Något för alla!

Idag är det måndag och solen skiner på alla vackra höstträd! En bra dag trots måndagsblues, det vill säga den där känslan av tomhet som innefaller på måndagar när tjejerna försvinner för en vecka hos sin pappa. Men veckan kommer att bjuda på mycket trevligheter, de kan ni se i kalendern här till höger, om ni är nyfikna!

Tyvärr har jag fått väldigt ont i ryggen. Jag har en sån där rygg som krånglar när jag befinner mig i stress, alla muskler krampar i övre delen av ryggen mellan skulderbladen. Jag kan just nu riktigt känna hur den drar ihop sig.....aj.... Det är stressigt på jobbet och då kommer ryggontet som ett brev på posten. Jag behöver inte ens känna mig så stressad men ryggen uppfattar det ändå. Tänkte gå en lång promenad och se om jag kan skaka loss den och sedan blir det att ligga med en varm vetekudde och försöka vara lite snäll mot musklerna. I morgon har jag sån tur att jag fick en akuttid hos massören som kommer till jobbet en gång i månaden!

Ha en riktigt fin måndag!7 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken prinsessa du har : ) söt som socker! Stackars dig ang ryggen morr för värk! kram Sofia

Annaochlivet sa...

Sötingen på bilden :) Uscha så tråkigt med ryggont. Den sitter ju liksom där den sitter och hänger med i allt man gör, så det är minsann lite besvärligt att ha ont i den :/ Krya på dig fina du♥
Extra styrkekramar för måndagskänslan som jag mer än väl förstår hur den kan kännas.. Var rädd om dig och ha en fin vecka!

Min plats i solen sa...

Helt underbar bild Jennica! :) Vilken härlig helg ni har haft tillsammans och vilken skön känsla att ta med sig in i den nya veckan.

Det låter inget vidare alls med din rygg vännen. Jag hoppas att det ger med sig snabbt som bara den. Ta hand om dig.♥

Tack snälla du för dina alltid lika värmande och rara kommentarer hos mig. Jag blir alltid lika glad. Vill att du ska veta att de betyder så mycket.

Ha nu en fin vecka och ta hand om dig.♥

Kram Lotta

Hannis sa...

Så skönt med en sån helg!
Kan förstå att det blir tomt när dom åker.

Isch för ryggen.
För mig är det nacken och axlarna.
Det är då man får lyssna lite extra på kroppen.

Kram Hannis

dianasdrömmar sa...

Underbar bild, hoppas ryggen är bättre kram Diana

Birgit sa...

Aj aj, trist med ryggen! Men promenad, vila och massage låter toppen!! Ta hand om dig! (själv har jag träningsvärk)
Hur får du in den där kalendern som du så fint har på bloggen??
Ha en skön tisdag!
KRAM

TITTILINA sa...

Hon är fin hon, din lilla prinsessa!
Min prinsessa har en exakt likadan när hon går på dans. Det är bara gilla läget nu - glitter, glamour och tyll..

Hoppas att ryggen din kryar på sig.

Kram