12 oktober 2013

Så skönt med helg


God morgon säger jag och Johanna!

Äntligen är det helg! Guud så skönt! Dagarna på nya jobbet är intensiva och det känns som om jag vecklar ut nya delar i min hjärna och tänker och klurar som jag aldrig gjort. Det innebär att jag är rätt trött när jag kommer hem och det märks att huvudet är slut då, jag har gjort en hel del förvirrade saker denna veckan! I går försökte jag ta mig in i någon annans bil på ICA Maxi till exempel! :)

Men idag är det lördag. Solen skiner och en härlig dag ligger framför oss! Johanna ska leka med en kompis, Jossan ska shoppa med en kompis och jag tänkte städa lite. Ikväll blir det restaurangbesök för att fira en 40-års dag och tjejerna ska mysa hos mormor och morfar. Det låter som en härlig lördag tycker jag!

I morgon kommer dagen vara full av tjejernas aktiviteter. Fotbollsmatch på förmiddagen och sedan dans på eftermiddagen, då är det lite mer ös. Men, det är ändå helg vilket innebär att man kan ta sig en kaffepaus i soffan när man känner för det, man kan ta saker i sin egen takt och det är så himla skönt!

Hoppas att ni också har härliga helgplaner!

9 kommentarer:

Hannis sa...

Hej där biltjuv=))
Haha, då är man trött!

Hoppas att du får en rolig kväll/Kram Hannis

dianasdrömmar sa...

Samma här efter 2 veckor på nya jobbet och den kreativa hjärnan jobbar för högtryck kram Diana

Hemma på Ekbacken sa...

Underbart med helg, oktober är en månad med många måsten känns det som. Och för mig är det främst många roliga måsten.
Då är det extra skönt att ha helg och timmar till familj och vänner.
Kram Linda

Home2tiny sa...

Här är en till som brukar titta sig förvirrat omkring på parkeringen o undra -vad tusan ställde jag bilen??? Hoppas du får en riktig toppenkväll med tjejerna. Kramisar Tina

Birgit sa...

God kväll, säger jag då eller kanske god natt :-)
Jag tycker det låter som en riktigt bra helg, bara njut! (måndagen kommer fort nog...) Jag ska strax krypa till kojs, vi lyxade med en hotellnatt, för Alva spelar pingistävling imorgon och vi vill inte kliva upp hur tidigt som helst. Ha det gott! KRAM

Anna Svensson sa...

Så fina ni är!

Jag är så glad över att Veras dans flyttats från söndagen till torsdagen istället. Skönt att slippa ge sig iväg någonstans i dag.
Kram
//bara anna

Sofia sa...

Så fina ni är : ) hi hi kan se dig försöka bryta dig in i bilen. Skulle jag lätt kunna göra med ha ha förvirrad som bara den emellanåt! Fort ska det gå med så jag vet inte hur många saker jag lyckats slå sönder i mina dagar ; ( kram från Hjo //Sofia

ida andersson sa...

Hoppas att ni har haft en härlig helg och att veckan blir bra. Kram

Sinta sa...

Kikar in för andra gången idag :) Tack så jättemycket för de fina orden som du lämnade hos mig, de värmer verkligen <3 Stor kram om dig!
PS: Så fina ni är, du och Johanna!