09 september 2013

Livet är komplett igen


 Nu är de här igen, de där två mysiga, goa, härliga tjejerna! Det känns alltid som om livet blir "på riktigt" igen när de är här, livet blir komplett. Inte så att livet på något sätt är dåligt när de inte är här, men när de väl intar huset igen, så märker man att allt liksom faller på plats.

Helt plötsligt så spelas det en massa musik, det är grejor precis överallt, det hojtas, pratas och skrattas och så ropas det "mamma, mammaaa!" mest hela tiden! Och jag ömsom är en häst som sadlas och som ska springa (=hasa) runt på alla fyra på golvet med filtar och rep runt mig samtidigt som jag pratar om läxor, fotboll, kläder och smink. Högt och lågt, lite galet och alldeles, alldeles underbart!

Nu snusas det för fullt där uppe på andra våningen. Snörvlas också....näsorna rinner på båda två, hoppas hoppas vi klarar oss från att behöva bli sjuka. Hade visserligen varit mysigt att stanna hemma och mysa, men jag har fullt upp på jobbet. "Smekmånaden" på nya jobbet är över kan man väl säga och jag har minst sagt fullt upp! Men det är kul!

Så - dags att hoppa i säng för mig med! I morgon är en ny dag och då finns önskemål om jeansinköp och biblioteksbesök....

Natti natt!

6 kommentarer:

Björn sa...

Skulle inte Jossan fortsatt att rida ändå.

Kram
P

Jennica... sa...

En sak mindre att prata om menar du...?! Eller att båda kunde rida runt på mig....? :)

Helén i Vilrummet sa...

Härligt! Njut av att ha din tjejer nära. Och leka häst - det är väl alltid kul :-)

Kram Helén

Kim sa...

Pappa: HAHAHA!

Sofia sa...

Ni verkar ha så mysigt ihop du och tjejerna : ) Vi vuxna härhemma har något förkylt i kroppen och barnens har redan brutit ut! Kram på dig fina Vackra Jennica och hoppas det inte är allt för stressigt på jobbet! /Sofia

Annaochlivet sa...

Jag är också "en sån" förälder så jag förstår precis din känsla. Älskade små barnen, man blir så halv utan dem och livet blir så levande med dem! Hittade hit till din blogg idag och så glad jag blev att jag gjorde det:) Supermysig! Ha en bra dag! Kram från mig:)