10 september 2013

Som en smäck


Vissa kvällar funkar ingenting. Alla är trötta och hungriga, det blir lätt gnäll och irritation. De kvällarna är inte så roliga, men tillhör trots allt vardagen.

Men vissa kvällar sitter som en smäck! Allt fungerar, alla är glada och positiva. Allt liksom bara flyter på. Alla verkar nöjda. Ikväll var en sån kväll och det är bara att tacka och ta emot. Hänga med och njuta!

När ens stora dotter sen bjuder på en superfin och smaskig choklad milkshake till efterrätt så blir det liksom pricken över i!

För övrigt har vi fullständigt snöat in på att spela Yatzy på mobilen! Kan låta hur trist som helst, men det är löjligt kul! :) Jag och syrran har alltid ett spel på gång, och nu har vi fått sällskap av Josefine också. Lite tramsigt, men väldigt roligt!

Nu är det hög tid att hoppa i säng. Ögonen är alldeles dimmiga. Jag har försökt att jobba lite här hemma i köket nu på kvällen, men jag har strul med mitt internet för tillfället. Det är superseeeegt och att jobba då är bara grymt irriterande. Så, nu istället känner jag mig grymt irriterad att jag inte hann med det jag planerat vilket innebär att jag börjar morgondagen med att ligga efter....tja, inte mycket att göra.

Så - natti natt!4 kommentarer:

Kim sa...

Så himla snygg milkshake och jaaaa Yatzy är jättekul! Vi får testa en Maxi-Yatzy sedan också :)

Helén i Vilrummet sa...

Vilken läcker milkshake :-)
Vi har samma problem hemma, segt internet. Men så är det att bo på landet. Inger bredband här inte. Jag hoppas att du inte arbetar ihjäl dig idag för det.

Kram Helén

Sofia sa...

Mums vilken härlig milkshake : ) kram en tröttis i Hjo Sofia

Hannis sa...

Så gott det både lät och såg ut!
Tack snälla du för din fina kommentar!
Blev jätteglad.

Kram och fin helg/Hannis