21 augusti 2013

Det här med att blogga


Men hej på er! Nej, jag har inte slutat blogga. Och jag har inga planer på det heller. Jag behöver bara "hitta tillbaka". Jag har liksom kommit bort från det, har haft så mycket annat att pyssla med. Full rulle när jag är med barnen och när de inte är hos mig så träffar jag mycket kompisar. Det är ett behov jag har just nu, att träffa folk. Umgås. Prata. Inte om nåt speciellt, bara sådär allmänt prata om allt som är kul, intressant och spännande. Och när det väl är kväll så somnar jag som en stock direkt, kan inte hålla ögonen öppna vare sig för att blogga eller läsa.

Ibland känner jag att jag vill göra nåt mer av bloggen. Kanske nischa den, blogga om något speciellt ämne. Men, sen tänker jag att när man är som jag, en periodare, dvs en person som tycker saker och ting är kul i perioder, så blir det nog bara jobbigt. Så, jag kör nog på som vanligt i alla fall. Däremot så står en kamera högst på önskelistan till min födelsedag. Det hade varit kul att kunna ta fina bilder igen!

Nu ska jag iväg till jobbet och dra igång den här dagen. En sen start idag eftersom det har varit en kille här och bytt min vattenmätare, sånt ska man tydligen också göra då och då! :)

5 kommentarer:

Kim sa...

Ja, du är en periodare du. Bara du inte periodar med träningen. Där får man hålla dig i örat! ;)

Jennica... sa...

Hahaha! Ja, med träningen är jag verkligen en periodare och behöver att någon håller mig i örat! Och det gör du med bravur Kimman! :)

Helén i Vilrummet sa...

Jag är också en periodare och skulle nog ha svårt att hålla mig till ett ämne på bloggen. Skriv det som faller dig in, när det faller dig in :-)

Kram Helén

TITTILINA sa...

Jag gillar att du skriver om både ditten och datten. Så kör på bara när du känner för det.

Kram

Sofia sa...

Älskar din blogg precis som den är fina rara Jennica kram din bloggvän i Hjo Sofia