13 augusti 2013

Älskade sommar


Vi är nog alla överens om att sommaren 2013 har varit en av de allra finaste på flera år! Helt ljuvligt har det varit! Det har varit helt fantastiskt att få ha riktigt underbart sommarväder med riktig värme flera veckor i sträck. Precis sådär som det ska vara. Precis sådär som man drömmer om resten av året.

Tänk om man kunde vara garanterad en sådan sommar varje år! Då hade det varit lättare att acceptera höstar med diagonalregn, vintrar som mest slaskar bort och vårar som aldrig riktigt vill komma och man huttrar och fryser långt in i maj. Om man bara vetat med säkerhet, att det verkligen blir en lång, varm och skön sommar så hade det andra varit enklare att ta. Men när somrarna är som de brukar vara, med bara ett par dagar av riktig sommarvärme.....det är då den totala paniken infinner sig dagar som denna. En dag då man undrar vart den där underbara sommaren tog vägen? En dag då man frågar sig om det är slut på sommaren? Är det höst nu? Sommaren liksom bara försvann!

Men när man då har flera veckors underbar sommar bakom sig, så är paniken inte så total. Man har fortfarande den varma härliga känslan av sol mot bar hud i färskt minne. Men tänk så extra underbart det hade varit om man var säker på att det skulle bli så nästa år igen!

6 kommentarer:

Sofia sa...

Håller med var tog sommaren vägen? Värmen bara försvann : ( Kram på dig finis och det är mkt bättre på jobbet nu! Allt ordnar sig nog därmed! kram Sofia

Sofia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kim sa...

Ja, en grym sommar har det verkligen varit! Men hösten/vintern/våren kan väl bli rätt nice de med! Och så får du ju komma och hälsa på oss i skogen! Ja, för snart bor vi också i skogen ju!

Helén i Vilrummet sa...

Sommaren har varit helt fantastisk och jag håller med dig, det är lite lättare att ta att hösten verkar vara på G. Lite tråkigt men nog tyvärr sant.

Kram Helén

Birgit sa...

Håller med-det har verkligen varit en skön sommar, fastän den började inte så bra här uppe. Nu är jag dock redo för hösten. Jag gillar den-luften är lite friskare och så hoppas jag på många soliga höstdagar.
Ha en skön söndag:-)
Kram

Musqot sa...

Ja, helt underbar har sommaren varit...och är...för fortfarande är det väl sommar hoppas jag;)