28 juli 2013

Smaskelimums


Idag har jag varit på Emporia (Malmös stora, nya köpcentra) tillsammans med min stora tjej och hennes kompis. Så mysigt att 'få' gå runt där med dem, för de ville faktiskt ha mig med! Det är ju absolut ingen självklarhet nu för tiden, så det var riktigt kul! Nu är det ju en vecka sedan jag träffade Josefine eftersom tjejerna är hos sin pappa på sommarlov, så då var det ännu mysigare att få gå och mysa lite.

Vi for in och ut ur affärer. Tittade på kläder, skor, väskor och smink. Stora tjejer! Och riktigt kul!

Vi pausade på ett ställe som heter Yogiboost, där man kunde köpa frozen yoghurt, milkshakes och smoothies. Mycket smaskigt! Man fick själv ta sin frozen yoghurt och hälla på vilken topping man ville - och det fanns att välja på! Om man säger så.... Flera olika sorters frukter och bär. Allsköns strössel, choklad i alla möjliga och omöjliga former, flera typer av kex, godis.....tja, det mesta faktiskt!

Tjejerna tog varsin frozen yoghurt med topping och jag valde en ananas milkshake - mumsigt!

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Så mysigt det låter och på Emporia kan man vandra runt länge. Speciellt tillsammans med shoppingglada tjejer. Jag ler åt din glädje av att få hänga med. Samma glädje som jag känner här hemma när tonårsdöttrarna vill åka och shoppa med sin mamma. Glad över att de vill dela stunden.

Kram på dig

Sofia sa...

Mums och Emporia har jag inte hunnit med än! Det får vi ta nästa gång. Klart du får ta bilden visst är vi SNYGGA!!! som Carola med fångad av en stormvind fläkt. kram Sofia

Michaela sa...

det är så himmla gott :) men lite dyrt tyckte jag, jag vet inte om ni har bättre priser där men i stockholm är det jätte dyrt.