12 juli 2013

Hopplöst förlorad


Åhh, vad vi njuter av härliga sommardagar! När svensk sommar är såhär, då behöver man verkligen inget annat. Helt ljuvligt! 

Idag har det dock blåst "orkan" här i Skåne! Nja....ok då....kanske inte orkan, men väldigt mycket i alla fall. Och det gillar jag inte, jag tycker att blåst är stressande. Men med sol, strand, bad, glada barn, trevligt sällskap, fika på stranden och glass i solen så är till och med blåsten förlåten!

Tänk om det kunde vara sommar jämt! Jag vet....då hade man kanske inte uppskattat det lika mycket....och det är säkert sant, men vi behöver svensk sommar mer än några dagar per år! Jag behöver det! 

Allt är bättre och lättare på sommaren! Jag är gladare. Jag har mer energi. Jag hittar på mer saker. Jag njuter mer. Jag stannar upp och ser 'livet' mer. Jag mår bättre. Livet blir liksom lättare. Enklare. Dygnet får till och med fler timmar! En sanning med modifikation kanske, men det känns ju så när kvällarna är så ljusa och ljumma. Man kan vara ute längre och man får därmed några extra timmar per dag. Inte som på vintern när man stänger dörren och mest vill krypa under täcket redan klockan sex! 

Nä, fram för mer sommar! Det är lovely! Jag tror minsann att jag har gått och kärat ner mig i sommaren. Jag är hopplöst förlorad!


Inga kommentarer: