16 juli 2013

En härlig tisdag


Idag har det varit en riktigt bra dag! En dag som spenderats såväl med goda vänner som helt själv. Jag har ätit gott och jag har tränat, jag har njutit i solen och även hemma i soffan. En bra blandning helt enkelt!

På förmiddagen var jag på Tomatens Hus. Vi åt lunch där och kikade även i deras fina butik och växthus. Deras tomatpaj är 'to die for'! Har ni inte varit här så tycker jag att ni ska åka hit - och ät tomatpajen för guds skull! Tomatens Hus ligger utanför Vallåkra, mitt ute på landet! Och, en sak till! Om ni tänker köpa kryddor, i kruka alltså, då är det här ni ska köpa dem! Jättefina, stora och till riktigt bra priser.Väl hemma igen så gjorde vädret en helomvändning och det blev strålande sol och riktigt varmt! Då finns bara ett läge - solstolsläge! Så, hela eftermiddagen spenderades med bok och tidningar i solen - mmmmmm!! Finns inget bättre!

För att kompensera den goda tomatpajen och "pösandet" i solstolen så gav jag mig ut på en powerwalk på kvällen. Så skönt! Igår sprang jag faktiskt för första gången på 2,5 månad och det känns så skönt att vara igång igen. Men det skriver jag mer om en annan dag...

Träffade en annan vän en stund på kvällen, en väldigt trädgårdskunnig vän, som gav mig råd om hur jag ska angripa min 'monstertujahäck' och andra delar av min lite vildvuxna trädgård. Vi kan väl sammanfatta allt med ett ord - klippa! Det behöver klippas en hel himla massa! Hmmm, undrar vem jag ska kunna muta att komma och hjälpa mig....för att tukta en 4 meter hög och 1 meter bred (minst) tujahäck kräver nog lite fler personer än en ensam tjej! :)

Resten av kvällen spenderades med datorn på magen i soffan. Det har facebookats, chattats, skrivits, lästs och allmänt surfats. Nu är det dock hög tid att släcka lampan och säga god natt!

4 kommentarer:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vilken härlig dag! Den där häcken ska vi nog få bukt på. Jag och Erik ställer upp utan mutor. :) Kram

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vad det är härligt när man har såna där dagar som bara känns som himla bra! Fler såna!! :)

TITTILINA sa...

Och vilken trevligt ställe. Kollade igenom menyn och herre jisses vad det var mycket som lockade.

Kram

Caroline sa...

Där har Åse, Ida och jag varit! Mysigt ställe och jättestora kryddor! Köpte tre kilo tomater med hem eller om det ar fem. Hoppas att du njuter av sommaren!!
Kram