02 juni 2013

Vila.....eller inte vila....

Bild lånad från Sillen & Makrillen

Idag är det 14 grader, mulet och blåsigt ute. Brrrr.... Igår var det jättevarmt och strålande sol halva dagen och halva dagen bestod av åska och skyfall. På kvällen blev det åter sommar och väldigt skönt. Konstigt väder minst sagt.

Just nu sitter jag i köket och lyssnar till gräsklipparljud, grannen klipper. Jag dricker kaffe och försöker bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig och vila en stund eller om jag också ska klippa gräset. Eller packa upp en och annan kartong som står i förrådet. Eller kanske plantera mina tomatplantor. Eller.....tja, det finns att göra. Men jag är trött....

Hade en supertrevlig kväll med Sara igår! Jag blev bjuden på grillat hemma hos henne och hennes sambo, kanongott och trevligt. Vi satt och pratade länge och ett tag såg det nästan ut som om vi inte skulle komma iväg ner till stan, som egentligen var planen. Men till slut så tog vi cyklarna och hojade ner till en restaurang som ligger alldeles nere vid havet. Vi satt ute och drack rosévin och tittade ut över sundet. Fint! Vi hade det supermysigt och det är härligt att få spendera egentid med finaste Sara! Efter ett glas vin kände vi oss dock rätt nöjda faktiskt och cyklade hem igen genom ett sommarljummet Helsingborg.

Idag är jag dock trött....och jag har fortfarande inte bestämt mig om det blir en liten tupplur eller om jag ska ta tag i nåt annat....men varför välja, det får nog bli både och!

Bild lånad från Sillen & Makrillen

1 kommentar:

Sofia sa...

Ska vi träffas där i sommar ; ) Mamma bor väldigt nära! kram Sofia