01 juni 2013

Underbar sommarkväll


Ibland händer saker som gör en genuint glad. Igår hände en sån sak!

Igår när jag kom hem från jobbet efter en ganska konstig dag på jobbet, så gick jag ut i trädgården och vattnade lite. När jag står där  i lugn och ro och njuter av att äntligen vara hemma så kommer en tjej förbi som bor ett par hus bort. Det är rätt lustigt, vi gick på högskolan tillsammans men har inte setts sedan dess. Jag vet att hon bor här, men vi har inte sprungit på varandra - förrän i går kväll. Jag står alltså där och vattnar och hon kommer förbi, vi hejar och hon undrar om jag vill hänga med henne in till grannen för ett glas vin! Det lät ju trevligt så jag hängde på - och vilken trevlig kväll det blev! En riktig tjejkväll!

Det visade sig att vi är fyra ensamstående mammor som bor här "på rad" på gatan. Jättetrevliga tjejer och vi pratade om allt möjligt, högt och lågt, hela kvällen och klockan hade passerat midnatt när jag gick över gatan och hem till mig! Helt perfekt avslutning på veckan och ingen uteservering i världen kunde slå det här! En underbar sommarkväll, gott vin och trevligt sällskap bara 50 meter hemifrån, helt perfekt!6 kommentarer:

Björn sa...

Vad hände han med stroken. Det verkade ju kuligt?

Jennica... sa...

Jodå, han kom med en lastbil och under mycket stånkande och muttrande så hjälptes vi åt att få upp hyllan på flaket!

Senare på kvällen skickade hon som köpt hyllan ett mail och tackade för hjälpen och bad om ursäkt för den sura gubben hon skickat! :)

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det är ju nästan för bra för att vara sant!!! Så glad för din skull. :) Kram

Anna Svensson sa...

Sånt där är härligt när det händer!

Om du vill se mer av vårt lilla uterum så visar jag fler bilder på bloggen i dag.

Kram

Anonym sa...

VILKEN UNDERBAR KVÄLL. Vad kul ni kommer att ha ihop på gatan ; ) jag ser fram emot att ses någongång i sommar. Jag hojtar till när vi bestämt när vi ska åka ner. Jag har semester 28,29,30 och 31 : ) När har du sem? kram Sofia

Kim sa...

Typiskt dig! Du är en sådan social filur du! :)