22 februari 2013

Thank god it's helg

Äntligen fredagkväll i soffan!


Denna veckan har verkligen flugit fram! Mycket har hänt och känslorna har varit många, och "all over the place" som det heter! Ikväll är kroppen trött. Väldigt trött. Både av spänningar som börjar så smått att släppa och av en massa träning. Och i morgon är det dags att försöka slå nytt pers igen! Försöker ladda allt vad jag kan, men just nu ligger jag djupt nersjunken i soffan och bara myser. Fantastiskt skönt!

Jag avslutade denna arbetsveckan med att gå och fixa håret! Såå skönt! Och såå välbehövligt! Jag skulle gått till frissan för en månad sedan men var tvungen att avboka tiden, men idag var det äntligen dags! Det blev uppfräschning av slingorna och tänka sig, det blev en kortare snedlugg! Känns ovant, men kul!

Nu ska jag minsann poppa lite popcorn och se om jag kan hitta något att titta på, en film eller så. Sedan ska jag försöka att inte komma alltför sent i säng. I morgon ska jag sova länge! Såå skönt! Sedan blir det en härlig helg som till största delen skall spenderas med min AllraKärasteSyster och hennes sambo. Det ser jag fram emot!

Ha en mysig fredagskväll alla!


5 kommentarer:

Kim sa...

Ska bli kul att se nya frillan live! Vi ses imorgon, taggade till tusen! :)

Anonym sa...

Så snygg i nya frisyren : ) Hoppas känslorna landar i helgen! kramar Sofia

Anonym sa...

Så fin du är.Det blev väldigt bra med snedlugg.Lite mjukare.
Hoppas löpningen går bra idag!

Kram,mamma.

TITTILINA sa...

Du är jättefin i håret! Verkligen superfin.

Önskar dig en skön helg!
Kram

Birgit sa...

Vilken fin bild :) Och håret blev jättesnyggt, snyggt med snedlugg!
Hoppas du hade en riktigt skön kväll i soffan! Verkar som du haft en bra men hektisk vecka!
Jag håller tummarna för dig imorgon, så att du kan slå ditt rekord!! (eller var det idag... skitsamma, jag tror du slog det och kommer att slå det igen!)
Kram