22 februari 2013

Triss i bra kvällar

Badminton, bowling och kompishäng


De senaste tre kvällarna har varit riktiga roliga kvällar! Riktiga nattsuddarkvällar dessutom, så ikväll blir den en tidig kväll kan jag meddela. Gääsp.....

Veckan började med att jag spelade badminton! Jag har ju tränat och tävlat mycket när jag var yngre, och de jag spelade med i måndags är mina gamla träningskompisar. De är några stycken som har börjat spela lite igen bara på skoj ungefär en gång i månaden. Jag är inte med varje gång, utan bara någon gång ibland och det är lika roligt varje gång. I måndags var det riktigt kul! Det gick rätt bra och jag kände mig stark i kroppen vilket kändes så himla bra! Kul att känna att träningen har gett lite resultat.

I tisdags var det dags för träff med bokklubben. Vi brukar ju ses hemma hos varandra och äta middag och prata en hel massa. Men denna gången slog vi på stort och gick ut och åt och bowlade! Det var länge sen jag bowlade, men det är ju riktigt kul! Så det blev en härlig kväll med massor av bokprat under middagen och sen en hel massa bowling, ännu mer prat och så riktigt många goa skratt! Jag kom hem rätt sent, men det var det värt. En riktigt kul kväll!

Igår träffade jag ett par tjejkompisar och drack vin och åt ost och lite annat gott. Också supermysigt! Även denna kvällen bestod av massor, massor av pratande. Jag är så tacksam för de fina vänner jag har. Vad skulle jag gjort utan dem.... Det blev väldigt sent och i morse var det otroligt segt att komma upp. Men men, så får det bli ibland!

Ikväll har det varit en lugn kväll i soffan. Inledde den i och för sig med 7km löpning, men sen blev det lugnt. Pestigt att springa idag! Grym träningsvärk sedan måndagens badminton och jag hade jobbigt med andningen eftersom luften var så himla kall. Så, knappt styrfart men jag tog mig runt min runda. "Pannbensträning" som min syster kallar det. Ni vet...man får tjockt pannben av sådana här tunga, motiga pass. Envishet.....och kämpatakter....

Nu blir det lite bloggläsning och sen hopp i säng! Jag måste säga att jag gillar sådana här kvällar också! Lugna, sköna, ensam hemma under tjocka täcken i soffan. Mmmm, det gillar jag!

2 kommentarer:

Anna Margareta.com sa...

Sicken härlig vecka! Och nu är det fredag till råga på allt. Hoppas du får en fin helg. Kram

Anna Svensson sa...

Kul att läsa att du har roat dig och mått bra i veckan!

Ha en skön fredagkväll...