23 januari 2013

Sommar! Alla gånger!

Jag har fått ett pris! 
Eller en award som det så fint heter....


För ett tag sedan så fick jag en Liebster award av Nellie! Tack snälla du, och tack för fina ord om min blogg. Själva awarden innebär att man ska svara på några frågor om sig själv:

Vad ville du bli när du var liten?
När jag var liten ville jag bli sånt som jag precis lärt mig. När jag lärt mig att själva bre min smörgås ville jag bli "brederska"! Den titeln måste ni väl ha hört talas om?! :) Och ett tag ville jag bli en "sån som slår in paket i affär". Och att jobba i butik, det har jag nog alltid velat!  Och så ville jag jobba på bibliotek eftersom jag alltid älskat böcker. Lekte det mycket hemma, stämplade böcker med datum och gjorde egna lånekort. :)

Vad är du idag?
Jag arbetar med kundklubben på ett stort möbelföretag! :)

Vart vill du helst resa?
Åhh, det finns så många platser jag vill åka till! Men att åka till New York med min kompis Sara står väldigt högt upp på min önskelista. Shoppa och dricka drinkar på en skybar! Och så vill jag cykla i Toscana och dricka vin och äta underbar italiensk mat i en gullig liten by. Jag vill också åka till Mallorca eftersom min arbetskamrat totalt har sålt in mig på det. Dessutom har jag blivit kär i Gotland utan att ha varit där, och det verkar ju dumt. Så dit vill jag också åka.

Var ser du dig själv om fem år?
Då bor jag i ett eget hus med mina två underbara tjejer. Jag har funnit ett lugn i mitt liv. Jag har också förhoppningsvis hittat "min grej" och kanske jobbar jag inom en helt annan bransch.

Rött eller vitt?
Gillar egentligen båda, men eftersom jag blir så fruktansvärt bakis av rödvin så säger jag vitt. Tror jag är allergisk eller nåt...?! Fast egentligen är bubbel och rosé mina favoriter!


Sommar eller vinter?
Sommar sommar sommar! Alla gånger! Jag älskar värmen, solen, blå himmel, ljumma vindar, salt vatten, att gå i tunn klänning och flip flop, att äta ute, att höra fåglar som kvittrar och humlor som surrar. Jag älskar sommaren!

Skog eller hav?
Alltså, jag gillar båda! Jag älskar havet och den känsla av frihet det ger. Havet är vackert, mäktigt och lite skrämmande. Jag har alltid bott i närheten av havet och kan inte tänka mig att bo mitt inne i landet. Men däremot så bor jag i skogsmiljö just nu (fast bara ett par km från havet...) och jag tycker så mycket om den naturen också.... Men tvingas jag välja, så får det bli havet.


Hip hop eller dansband?
Ska jag välja mellan hip hop och dansband, så blir det hip hop. Fast egentligen gillar jag pop, disco och soul bäst!

Vad gör dig ledsen?
Elakhet och orättvisa. Speciellt när det drabbar barn, äldre och djur. De som är sårbara.

Vad vill du bli bättre på?
Att våga tro på mig själv och min förmåga i alla lägen.

Vad är det bästa du vet?
Mina två underbara tjejer - Josefine och Johanna! Och min familj. Och mina vänner. Utan dem är jag inget. 


Sådär ja! Nu vet ni kanske lite mer om mig!

Nu är tanken att jag ska dela ut denna awarden till fem andra bloggare, som har färre än 200 följare. Svårt att välja! Jag har ju dessutom fått denna award en gång tidigare och vill gärna uppmärksamma andra bloggar denna gången. 





Alla dessa bloggar drivs av härliga, driftiga tjejer som skriver personligt om sina liv och om det de brinner för. Det är en härlig mix av mode, inredning, matlagning och bakning och vardagslogistiken och kärleken till familjen. Hälsa gärna på hos dem!

9 kommentarer:

Linda sa...

Grattis till awarden. New York är en drömresa för mig också. Tyvärr så sätter min flygrädsla stopp för sådana drömmar. Max fyra timmars resa är vad jag klarar av, tyvärr.

Ha en bra dag!
Kram Linda

smile sa...

Hej! Vad roligt! Tack för rara ord. Och intressant läsning om dig själv.

Anonym sa...

Tack snälla : ) så glad jag blev grattis till din award : ) Nu kommer jag vara glad hela dagen över den : ) kram Sofia

Anonym sa...

Kul att lära känna dig bättre : ) kram

Anna Margareta sa...

Vilken underbar bild!

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Alltid roligt att läsa lite mer om bloggerskan bakom ...älskade det där med "brederska"...underbart!

tack för att du dela med dig

KRAM

Home2tiny sa...

Grattis till utmärkelsen o kul att få läsa lite mer om dig. Men nu blev jag tokglad tack, snälla ,söta vilken härlig överraskning. Hmmm nu får jag sätta mig o fundera på frågorna. Många kramsar Tina

Annehem sa...

Tusen tack för utmärkelsen! Så glad jag blev!
Grattis till din, kul att läsa lite mer om dig.
Nu får jag fundera lite så att jag kan ge utförliga svar på frågorna! :)

Fortsatt fin vecka!
Kram
Annette

Editor sa...

Ett sent tack för awarden! Jag ska ta mig i kragen och svara på frågorna. Kram-kram