21 januari 2013

En bra vecka helt enkelt

Det blev visst en helg utan bloggande!

Bild: Pinterest
 
Jag har haft en himla mysig helg! Den har på en och samma gång varit lugn och intensiv. Min syster och hennes sambo har hälsat på och stannade från fredag till lördag. Supermysigt att få spendera en hel helg ihop! Så, på det sättet har det varit lugnt och skönt. Mycket prat och skratt, en massa god mat och lite för mycket godis! Det intensiva har bestått av tjejerna, föga överraskande. Josefine har haft fullt upp med kompisar och stallet och har därför behövt skjutsas hit och dit. Johanna har njutit i fulla drag av våra besökare! Hon har liksom velat lägga beslag på dem och de fick bara, bara, bara prata och leka med henne! Hög ljudnivå och ibland väldigt intensivt när alla vill komma till tals! Så, inte mycket tid över för bloggande! :)

Det har för övrigt varit en väldigt bra vecka! Tjejerna har varit så underbara. Så goa och glada, de har varit så harmoniska på nåt sätt. Så nöjda. Johanna har dessutom haft en bra vecka på dagis och inte varit ledsen en enda morgon och det är helt underbart! Hoppas verkligen att det fortsätter så. Tänk vad beroende man är av att barnen mår bra. Eller så är vi beroende av varandra. Mår jag bra, mår de bra. Mår de bra, så mår jag bra.

9 kommentarer:

Kim sa...

Ja, tack för den mysiga helgen! Alltid roligt att komma ut i skogen lite! Det enda jag hade önskat är att få ha haft liiiite bättre låtar på hjärnan när helgen var slut... :)

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad skönt att det varit en toppen vecka och visst är det så att det påverkar en hur de i ens omgivning mår och allrahelst barnen, är de ledsna och inte mår bra då blir man ju själv lika ledsen. Hoppas det glada håller i sig nu ;)

Kram ullis

Anonym sa...

Låter som en underbar helg : ) Ja så är det glada barn, glada föräldrar, glada föräldrar och glada barn ; ) kram från din bloggvän i Hjo som sprang i kylan idag!

Björn sa...

Precis så är det.

Jennys gömma sa...

Hej! Kul att hitta hit, till dig! Jag gillar också färgen rosa väldigt mycket! :)

Återkommer gärna,
Kram Jenny

Home2tiny sa...

Att få umgås o vara med barnen, familjen o vänner är det viktigaste o finaste som finns. Blogga gör man när det finns tid o lust. Ha nu en fortsatt härlig vecka vännen o hoppas du får en riktig mysvecka med tjejerna. KramisarTina

Annehem sa...

Låter som en mysig helg! Visst är det så att mår vi bra mår barnen bra och tvärtom. Det är så härligt när alla är harmoniska och glada.

Ha en bra dag!
Kram
Annette

Victorias Provkök sa...

Vilken härlig bild, tack för tipset;)
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Birgit sa...

Härlig helg :) Och du har så rätt ang barnen, man är helt beroende av varandras mående! Va härligt att du har haft en sån bra vecka och helg! Hoppas denna vecka blir lika bra :)
Kram
Ps. Idag fick jag laga mat, och då blev det inte så lyxigt - korvstroganoff och ris.