04 oktober 2012

Kanelbulle och parmesan

Idag är det kanelbullens dag! 
Jag har ätit en....
ville dock ha fler!
Mums!

Bild: IKEA Livet Hemma

Bild: IKEA Livet Hemma

Kolla in de fina kanelbaguetterna! Visst ser de väl fina ut? Vilken himla kul idé! Vi blev bjudna på kanelbullar på jobbet idag, i vanlig form dock. Åt som sagt bara en...hade kunnat äta fler, de var riktigt mumsiga. Och det var såklart kanelbullar från IKEA, sådana man köper frusna och värmer själv. De är riktigt bra faktiskt!

Ikväll blir det inga kanelbullar, bättre upp! Det blir middag hemma hos Christine med tillhörande vin och en massa härligt snack! Det längtar jag till! Snart dags att krypa i mysdressen och knalla över till henne. Det är helt perfekt. En riktig lyx att bo granne med en av sina bästa vänner. Vi har som "regel" när vi ses, att vi alltid har mysdress på oss. Det ska vara skönt och mysigt att ses. Ibland bjuder vi på middag, ibland bara på vin och nötter och så allt där emellan. Det man känner för. Och man får absolut inte städa innan! Det ska vara kul, mysigt och enkelt att se. Det ska inte kännas kravfyllt!

Jag ska ta med mig en parmesanost som jag köpte idag. Varje oktober har vi höstmarknad på jobbet och då kommer lokala handlare och odlare dit och säljer. Jag köper alltid parmesan av en kvinna från Kullabyggden. Hennes dotter har en gård i Italien och osten kommer därifrån, den är helt fantastisk! Så efter middagen blir det ost och något gott kex eller knäcke, och kanske lite god marmelad. Mums!

Hoppas att ni får en mysig kväll!
Kram!


8 kommentarer:

Birgit sa...

Låter mysigt och trevligt! Ha så skoj!

Björn sa...

Av en händelse var vi på IKEA i Helsingborg idag. Fast min hjärna trodde att vi var i Malmö. Det ser ju likadant ut. Den enda synbara skillnaden, som jag ser det, är att kunderna i Malmö ser lite trevligare ut. By the way vi handlade bl.a. 1 kaffekopp och 2 blockljus. Sedan firade vi med en kopp kaffe med kanelbulle. Utan att veta om att det var kanelbullens dag.Dé du.

Kram

Pappa

PS Mamman tyckte kommentaren blev lite lång. Då har jag ändå inte berättat att vi var i Höganäs och köpt ett vinkrus och ätit lunch på Väla. Så det får jag berätta om en annan gång.

A House With A View sa...

Guuuuuuuud så mysigt det låter med dina träffar med kompisen, precis som det ska vara, ingen städning eller en massa måsten!!! Gah... jag har glömt kanelbullens dag, förstår nu varför påsen låg på bordet i fikarummet, haha!!! Jag är heeeeeeeeeel hopplös... :))))

Kraaaaaaaaaaaam aka

Lina sa...

Jag tror att jag har köpt parmesan av henne på Fredriksdals julmarknad en gång. Minns att hon berättade om dottern i Italien. God ost! :)

Jennica... sa...

Pappa, du är för rolig! Det låter ju som en heldag! :)
1 kaffekopp?!
KRAM!

Kim sa...

Pappis: Har ni tappat en kaffekopp i stugan kanske? Om det bara varit ni som handlade på IKEA så hade de inte blivit långvariga... Och åt ni lunch på Väla? Hade ni inte med er bullar att äta på parkeringen, eller det kanske var det ni gjorde?

Jejje sa...

Låter hur mysigt som helst....gillar det där med mysdressen:))kanelbaguetter var ju för häftigt,vacker bild.Ha en trevlig helg/kramar Jennica

Björn sa...

Kimmis:
Vi prutade på vinkruset i Höganäs så det räckte till lunch på Väla.
Vi satt inne och åt på en grekisk restaurang. Grekerna har det ju fn lite taskigt så man vill ju hjälpa till. Det var mest tomater och gurka.
Betr den ensamma koppen berodde det mest på att det skulle se estetiskt ut på hyllan.

Pappa