21 augusti 2012

Projekt Stark & Snabb

Igår började jag mitt nya liv! Igen :) 
Jag gör ju det med jämna mellanrum! 
Jag är en person med ambitioner, planer och idéer, 
men tyvärr med väldigt dålig karaktär..... :)

Bild: Pinterest

Men - igår startade projekt Stark & Snabb (eller 5km under 25 minuter, eller beach 2013...)!

Jag kände att det var dags att göra något åt den här slöa, otränade kroppen som ätit och druckit gott under hela sommaren (också). Det var dags att ta i med hårdhanskarna, dags att kalla in det tuffa gardet. Sagt och gjort, jag skaffade mig en personlig tränare. En coach som ska se till att jag når mina mål! Och denna person är min lillasyster! Hon är förutom väldigt vältränad och stark, också väldigt disciplinerand och karaktärsfast. Precis vad jag behöver! Hon är inte alltså inte personlig tränare till yrket, hon är bara väldigt bra på det här.

Det är hon som kallar det här projektet Stark & Snabb (eller 5km under 25 minuter, eller beach 2013. Tycker alla namnen är bra! Att springa 5km under 25 minuter är mitt nya mål och tanken är att jag ska uppfylla detta målet på Vårruset i början av maj nästa år!

Träningen började igår med en intro till de två styrketräningsprogram som Kim har satt ihop till mig. Idag står det löpning på schemat. Det är riktigt kul det här och jag känner mig superpeppad!

11 kommentarer:

Hemma på Ekbacken sa...

Hejja hejja! jag följer dig och ska peppa hela vägen.

Kram Linda

Anonym sa...

YOU GO GIRL kommer gå galant : ) kom ihåg NO MERCY ; ) kram Sofia

ikas sa...

Vilken bra lillasyster du har!!! Du kommer fixa det och snälla....smitta av dig på mig :)

Jennica... sa...

TACK söta snälla ni för pepp!!

Johanna Stålros sa...

Vad grymt- och lite orättvist, jag vill oxå ha en syster som kan hjälpa mig;) Hejjar på. Kramar

Kim sa...

Det har börjat bra det här. Njut av vilodagen idag! :)

Birgit sa...

Jag blir så full i skratt när jag läser "idag började mitt nya liv" - precis som jag! (vi har nog fler liv än katterna *fniss*) Men kul, jag gillar konceptet "stark och snabb" - det här fixar du! Det känner jag på mig :)
Sv: Visst är det härligt med "prinsessåldern", då allt ska vara rosa och så där supertjejigt!!
Kram

Linda sa...

Kom igen tjejen! Jag som också har börjat ta tag i sommarvalkarna, vi får peppa varandra. :)

Kram, kram

Jennica... sa...

Tack! Ni är för gulliga!!

Livet - här och nu sa...

Vad härligt att du har inspiration till träning igen, och med en superba hjälpen blir det säkert suveränt bra. Bra mål och tidsplan!

Det kommmer gå kanon!

Kram Pernilla

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning