19 augusti 2012

Varm helg

Hej!

Vilken fantastisk helg vi har haft!
varmt! Riktig Medelhavskänsla!

Foto: Josefine Lundberg
Vi har haft en riktigt mysig helg, tjejerna och jag. Ingen strandhelg eller så, värmen till trots. Lite konstigt egentligen, när jag tänker efter. Men igår morse, när jag satt och bloggade förra blogginlägget så hade jag ju planen att städa på förmiddagen och sedan ge mig ut i solen. Men det blev ändrade planer.....jag orkade helt enkelt inte "förstöra" hela lördagen med att städa. För jag vet, att när jag börjar och gör det tillsammans med Johanna så tar det längre tid än jag tror. Sedan skall Jossan hämtas i stallet och sen skulle vi bort....jag kunde riktigt se hela lördagen bara försvinna. Sen hålla det fint och "perfekt" fram till visningen idag halv två....nej tack!

Så, efter att skjutsat Jossan till stallet så gick jag och Johanna på loppis istället! I ärlighetens namn så var det en ganska kass loppis, men kul ändå. Johanna tyckte det var toppen, det blev mest saker till henne! :)

Dagens loppisfynd blev 2 Disneyprinsesstidningar till Johanna, 3 DVD'er (två till Johanna och en till Jossan) och en huvtröja (perfekt till dagis) till Johanna. Allt till priset av 30:-!


När vi kom hem från loppisen gjorde jag faktiskt fyra armband! Det var otrolig länge sen jag gjorde smycken till mig själv. Jossan hade plockat fram alla mina pärlor eftersom hon skulle testa att göra ett pannband till en häst! Och när alla pärlor och grejor låg framme på bordet blev jag så sugen, och så himla kul det var! När vi gör smycken till Kanel & Cayenne så tänker man ju rätt mycket på materialval, hur det ska passa in i en kollektion, färger, stil och så vidare. Det kan ibland bli lite "hämmande" på ett sätt, men såklart väldigt kul på ett annat. Men nu gjorde jag tre armband till mig själv och ett till Jossan, och det var så härligt att "bara göra"! Jag blev riktigt nöjd dessutom, och det är ju aldrig fel! Ett svart, ett grönt, ett ljusgrått och ett i jeansfärger till Jossan.

Igår kväll hade vi en supertrevlig kväll hos en av mina bästa vänner. Det blev fantastiskt god mat, grillat, och trevlig sällskap. Och idag tog jag tag i den där städningen, det gick bra trots allt. Det mest dramatiska var att vi hittade en stor spindel på väggen och en smått hysterisk stämning infann sig när tjejerna satt i tryggt förvar uppe i trappan och jag försökte vara lugn och pedagogisk samtidigt som min enorma spindelskräck gjorde att jag hade gåshud över hela kroppen. Men efter många överläggningar och uppfinningsrika idéer om hur vi skulle ta kål på den läskiga spindeln, så fick vi den till slut och vi kunde andas ut! :)

Nu är det kväll och jag har lämnat tjejerna till deras pappa. Alltid jobbigt att skiljas från dem, de är ju det bästa jag har! Nu sitter jag här och varvar lite bloggande med jobb, för att inte börja veckan med andan i halsen i morgon!

Och inget napp på visningen....

KRAM på er!

9 kommentarer:

Kim sa...

Sedan när är Jossan rädd för spindlar?! Nåja, hur som helst... idag är det måndag! Ska snarast ta tag i din träning!

Jennica... sa...

@Kim: När de är så här stora så är hon det! :)

Björn sa...

Jossan är jätteduktig att ta bilder.
Ett fotografämne?

tror

Morfar

PS Dock inte lika bra att skicka dem till sin Morfar

Jennica... sa...

@Pappa: Jag ska påminna henne! :)

Jejje sa...

Tack för titten.... Håller med ang. Augusti månad, magisk.
Nu jobbar jag bara i morgon sen semester 2 veckor. Jag behöver det......
Det är skönt att skolorna börjat igen, lite rutiner.:) Gud va skönt/ kramar jennica

Birgit sa...

Låter härligt! (ja, utom spindeln då!) Synd att ingen nappade på huset, men tillslut så...
Va kul att göra armband! Men du glömde ju att visa dom ;)
SV: Tack för att du tror på mig! Jag är inte på fastedag nr 4 och det går över förväntan, det ger en rejäl energiboost på nåt sätt, troligtvis för att man klarar av det. Värst är kvällarna och att inte få tugga på nåt!!
Ha det jättebra och din blogg är så kul att läsa :)
Kram

Viktkamp sa...

Jag älskar loppis!!! =)

Anonym sa...

Hon är verkligen superduktig!

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning