09 juli 2012

Gnällspik

Just nu är jag väldigt gnällig på vädret! Men jag är så himla trött på detta regnande och blåsande..... Igår var det dock fantastiskt väder, en riktig sommardag! Min första sommardag för i år faktiskt. Kunde gå i sommarklänning och flipflops....absolut underbart! Men idag......idag är vi tillbaka i 15 grader, regn och blåst....och grått....suck.

Förra året var jag på stranden en - EN - dag på hela sommaren. Det var rätt fint i början av sommaren men då jobbade jag och jag kunde väl inte i min vildaste fantasi tro att det inte skulle bli något mer fint väder resten av sommaren. Jag kommer ihåg att gick och längtade efter sommaren långt in i september och när oktober började så fick jag liksom ge upp.

Jag är så rädd att det ska bli likadant i år! Jag pallar inte en utebliven sommar till.... Hade jag haft pengar hade jag köpt en restresa direkt!

Jag vill - sola, bada, känna ljumma vindar, äta utomhus, äta glass, dricka rosé i trädgården eller på en uteservering, få solbränna, ta kvällsdopp, grilla....ja, allt sånt som hör sommaren till! Inte sitta och huttra inomhus....

Nä! Nu får jag skärpa mig! Vilken gnällspik jag är! Det är klart att det kommer att bli fint väder och i väntan på det kan man ju alltid drömma sig bort....till det här fantastiska utebadet till exempel. Helt ljuvligt!


Bilder: Expressen Leva & Bo



1 kommentar:

Jessica sa...

Själen behöver faktiskt lite värme och sol. Det gör mycket. Håller tummarna för att den kommer tillbaka. Eller kommer i alla fall.