02 maj 2012

Vårruset

Idag ska jag springa Vårruset i Malmö tillsammans med min syster, min mamma och ett par kompisar. Vårruset är ju ett motionslopp på 5 km bara för tjejer och jag har sprungit det tillsammans med mamma och syrran under många många år nu. I år har jag inte kunnat träna alls pga att jag har ont i min höft, jag tror jag har fått en inflammation i ett sen- eller muskelfäste. Jag ska till sjukgymnasten på måndag och hoppas få besked - och en lösning - då, eftersom det är supertrist att inte kunna träna alls.

Så, idag kommer jag inte jaga några tider eller andra mål utan bara försöka njuta och ha kul. Vet inte hur njutbart själva loppet blir när jag är helt otränad, men solen skiner och det är en riktigt underbar vårdag så jag tror nog att lite njutning kan det bli ändå. Och vi har anmält oss i lag och då får man en picknickkorg och jag tror att om vädret håller i sig, så blir det en av få gånger som vi får avnjuta denna i solsken. Förra året så båda haglade och ösregnade det, så vi fick äta picknicken inomhus i en träningsanläggning. Inte så mysigt kanske.



Bild: IKEA Livet Hemma

6 kommentarer:

Kim sa...

Nej, mysigt var det kanske inte förra året, men varmt var det i alla fall inne i hallen! =) Jag har packat ner vantar och varm tröja, men lämnat mössa, halsduk och alla andra sådana attiraljer hemma.

Jennica... sa...

Våga vägra vantar! :)

Birgit sa...

Lycka till! Du får väl gå runt om det krisar, det är ju bara kul att vara med! För min del blir det nog inga lopp i vår, men senare kanske. Ha det så gott! Kram (Ps! om du bara visste hur skönt det är att vara hemma igen!!)

Hemma på Ekbacken sa...

Lycka till :-)
Kram Linda

Jejje sa...

Gud så kul, hoppas du inte har ont:) vårhälsningar från norr

Helena, Craft and Creativity sa...

Kul med vårruset, jag var med förra året och det var en höjdare. Speciellt picknick-korgen! :)

Hur har det gått med huset?