13 maj 2012

Solig dag

Idag kom solen, den som vi längtade så efter igår när vi var och tittade på kossorna! Tyvärr har jag inte kunnat njuta av den eftersom lill-tjejen är sjuk. Hon har hög feber som inte vill ge med sig och så har hon en otäck astmatisk hosta. Inte kul alls. Så, vi har tillbringat dagen inomhus och nära nära nära. Det har mest blivit saft och film, eller bara sitta i famnen och titta ut genom fönstret. Hittade en hostmedicin som är vidgande i vårt medicinskåp, så nu har hon fått den. Hoppas på en lugn natt för henne, sömn är ju faktiskt bästa medicinen.

Vi har hunnit med husvisning nummer fem idag också. Ytterligare en öppen visning då ingen kom....så himla trist. MEN - en familj hade anmält sitt intresse och ville komma senare eftersom de inte kunde då själva visningen skulle vara. Så de kom och enligt mäklaren så verkade de intresserade. Så nu försöker jag allt vad jag kan att inte hoppas för mycket! Men tänk..... :)

Rent och fint är här i alla fall....det är ett evinnerligt städande hela tiden. Och inte bara städning som vilken veckostädning som helst, utan det ska ju vara helt 'spotless', helt perfekt. Jobbigt! Men men, som sagt, fint är här!

I morgon ska jag var hemma från jobbet med lilla feber-tjejen. Hoppas på bättring så att vi är pigga och friska inför vår efterlängtade minisemester i Blekinge tillsammans med mina föräldrar och syster med sambo. Det ser vi så himla mycket fram emot!

Sov sött!

Bild: Pinterest



Inga kommentarer: