21 februari 2012

Semlor!

Idag är det Fettisdagen! Eller semmeldagen, som jag säger. Fettisdagen....vilket hemskt namn. Fettis...ungefär så som man känner sig när man har ätit en semla!

Semla eller fastlagsbulle - vad säger ni?

Jag försöker ju vara lite duktig och tänka på vad jag äter. Igår var jag extra nöjd med mig själv när jag tackade nej till tårta då vi fikade och tackade av en kollega som ska sluta. Kände mig nöjd både över att jag lyckades tacka nej och att jag faktiskt tackade nej eftersom det inte var en tårta som jag tycker så mycket om, varför lägga på sig extra kalorier för något man ändå inte tycker är 100% gott?!

Men idag, efter noggrant övervägande, så åt jag en semla! De bjöd på jobbet. Men det kändes helt ok eftersom jag älskar semlor, det är bland de godaste bakelser/kakor jag vet! Då kändes det värt det!

Har ni ätit någon semla idag?


Bild från Livet Hemma

6 kommentarer:

Kim sa...

Fastlagsbulle så klart! =D Har du snott min Veckans fråga? ;)

Sofia - Sofias Inredning sa...

Svar:

Det blev tyvärr ingen semla för mig, men jag fick iallafall en Budapest-bakelse :)

Ja, Ikea lyckas märkligt nog alltid med riktigt fina, inspirerande bilder :)

mina finaste. sa...

:D jo, det är precis sån man känner sig efter en semla. Som en fettis. jag har inte ätit idag men två i förra veckan så jag har fått mitt. Ha en bra vecka! Kram

Birgit sa...

Klart jag ätit semlor!! Fördelen med att jobba med restaurangprogrammet :) Tack så hemskt mkt för din fina kommentar!! Jag blev jätteglad (o lite rörd), kul att du vill hänga med på min blogg!! Boken heter "Alla själars natt" av Deborah Harkness. Vill bara krypa in i den bland häxor, vampyrer o demoner o så lite forskning förståss!! Go'natt! Kram från norr

Jens sa...

Idag är det Fett-Onsdag! Har fått i mig två semlor idag!

Livet - här och nu sa...

Ingen semla (det är enklast att säga tycker jag, så därför blir det mitt val) har jag ätit på hela veckan, men dottern bakade i fredags så då blev det en istället.

Gällande vår utflykt i lördags, så var det både HIPP och Stadsteatern, för det är tydligen samma, visste inte jag.... det som för mig var stadsteatern är Malmö Opera. Så Stadsteatern är numera HIPP teatern! Därav förvirringen!

Kram