23 februari 2012

Vårkänslor

Idag skiner solen och fåglarna kvittrade i morse när jag gick till bilen! Vad härligt med lite vår i luften! Tyvärr blåser det väldigt mycket, men  men....det spelar ingen roll så länge solen lyser från en blå himmel. Plusgrader är det också! Nästa vecka är det mars och vi har snart tagit oss igenom den allra värsta perioden på året, enligt mitt tycke. 

Och så har ju en lite prinsessa sett dagens ljus! Jag är ju väldigt svag för romantik och happy endings, så det var inte utan att jag blev lite rörd när jag såg prins Daniel berätta om att han blivit pappa på tv i morse. Men tänk att bli förälder för första gången med det mediauppbådet i hälarna, som om det inte vore tillräckligt jobbigt ändå! Och i morgon ska den lilla tjejen tydligen bli inspekterad av en massa människor från riksdagen, övermarschalken eller vad det hette och lite annat 'viktigt' folk. Och de berättade även på tv att förr, för väldigt länge sen, då var alla viktiga människor med inne i rummet när barnet förlöstes! Herregud så hemskt! Jag ser framför mig en väldigt ung, livrädd tjej som blivit bortgift med en äldre kung. Hon är jätterädd och har jätteont, ingen hon känner i rummet, bara en massa främmande människor runt sig, ingen smärtlindring och så dessutom publik. Så hemskt!

Men men, nu var det ju våren vi skulle glädjas åt idag! :)
Hoppas ni får en skön dag - Kram!




Bilder: Minna Mercke Schmidt, Blomsterverkstad för IKEA Livet Hemma

6 kommentarer:

Livet - här och nu sa...

Visst är det underbart med våren och att det faktiskt känns osm den kommit på riktigt?!

Stod och lutade mig mot en vägg och nöjt av solen tidigare idag, det var riktigt varmt och skönt. Det var nästan så att det brände lite skönt i huden.

Underbara bilder du hittat, rosa är så vackert!

Kan bara hålla med dig gällande "vår" nya lilla prinsessa, visst kom det en liten tår även i mitt öga när jag såg prins Daniel prata med pressen, att höra hans känslor i rösten och vad glad jag är att det är 2012 så de själva fick njuta av förlossningen och inte med en massa andra människor också. Läste också att det nyfödda barnet förr hade burits in naken på en silverbricka för att bli inspekterad av vem det nu var som skulle inspektera.......hualigen!!!

Tina sa...

Så vackra bilder du bjuder på!
Jag var ute på en löptur i det helt fantastiska vädret idag, njöt ordentligt kan jag säga!
Visst är det sött med lilla sessan!

Ha det fint!

Jessica sa...

Vet du att jag tänker på dig då och då, inte för att du skriver så rart till mig i min blogg utan för att du verkar så genomvarm som människa. Till och med i Australien for en tanke till dig då och då. Och så har jag så många gåner sagt att jag ska, jag ska säga det till Jennica, men som du vet har mitt liv varit bitterljuvt och händelserikt sista halvåret. Men nu vet du.

Johanna Stålros sa...

Tjohoo för våren!!!!! Kram

mina finaste. sa...

Vilket härligt inlägg! Jag håller med om att det andas vår nu. Någon påpekade att det är långt kvar, men det känns faktiskt inte så. Fin helg! Kram

Louise Alexandersson fotografier sa...

underbara, underbara vackra blommor som ger vårkänslor långt ner i tårna!

Trevlig lördag
Kram Louise