07 juli 2011

Tillbakablick

Ibland tycker jag att det är kul att titta tillbaka i bloggarkivet och kika vad jag hittade på samma datum, tidigare år.

Och idag, för ett år sedan, så var vi på Thassos i Grekland! Vi hade varit där precis en vecka och började hitta våra rutiner. Nu minns jag hur underbart det var där, en väldigt mysig ö och vi bodde på ett mysigt litet hotell som ägdes av det gulliga paret Dimitris och hans svenska fru Miriam. Då var hon gravid och nu har de fått sin söta lilla son.


































I juli 2009 så var jag ju mammaledig och just den 7:e så var jag och tjejerna i Malmö. Jag fixade pass till Johanna eftersom vi hade en resa till Cypern bokad. Denna resa fick vi ställa in sedan det visade sig att svininfluensan härjade och just flera resenärer i Cypern hade drabbats och eftersom Johanna bara var en liten bebis då, så vågade vi inte chansa. Denna dag träffade Jossan dessutom sin mormor och var på Build-a-Bear och sedan var vi och fikade - vilket mys det var att vara mammaledig!
















Den 7 juli 2008 så fanns ingen liten Johanna och just denna dag så var jag, Jens och Jossan i Gottskär. Vi var där tillsammans med Jens dykklubb, så de dök och jag och Jossan hade hur mysigt som helst för oss själva bland klipporna vid havet.



















Det finns inget inlägg den 7 juli 2007, däremot från den 9:e då jag såg fram emot min semester som var tre dagar bort. Vi beställde även sofforna till ovanvåningen denna dag!

Detta är en av de roligaste sakerna med bloggen, att titta tillbaka på vad jag gjorde tidigare år. Det blir många fina minnen som sparas här!

2 kommentarer:

Jejje sa...

va kul att kolla vad som hände på dagens datum tidigare år.Blir lite som en dagbok:)

sv.jag är också mer förtjust i kolgrill.Vi har haft gasol,men jag gillar ej smaken.
Vi har samma fördelning som hos er:))foliepaketen med grönsaker låter gott.Jag har gjort potatis pkt.....som är en höjdare.:))
Även lax i pkt,är gott:limesmör,citronpeppar,limeskivor o lite gräslök.Våran jordgubbs högtid börjar nu.ganska så konstigt eftersom vi har sol dag o natt/kram från midnattsolen

Kim sa...

Vad mysiga saker ni gjort 7 juli! Roligt att kunna titta tillbaka så.