10 oktober 2010

Vilken helg!

Det har verkligen varit en helt underbar helg!

Den började helt perfekt i fredags med att Jens gjorde supergoda kantarelltoasts till kvällsmat, till förrätt hade vi avocado fylld med vitlökscreme. Suveränt gott! Kvällen avslutades med att jag, Jens och Josefine började titta på första Sagan om ringen-filmen ute i biorummet, supermysigt!

På lördagen var det dags för andra gången av smyckeskursen jag leder på Vuxenskolan i Malmö. Det är så roligt! Jag får massor av inspiration av deltagarna och de verkar också tycka att det är kul, vi ska till och med utöka med en gång. Jag får dessutom energi och positiv feedback vilket kändes extra bra just nu.

På kvällen kom Sara hem till mig och det var riktigt riktigt mysigt att träffa henne igen. För trots att hon är en av de människor som står mig närmast här i livet, så var det väldigt länge sedan vi träffades och verkligen hade tid att prata och umgås. Jens tog tjejerna med hem till sina föräldrar så att vi skulle få lite lugn och ro. Planen var att vi skulle se Sex and the city 2! :) Vi började med att laga middag, fiskgryta. Och sedan pratade vi, pratade pratade pratade, åt god fiskgryta, pratade pratade pratade, drack vin, pratade pratade pratade och pratade. Så när Jens och tjejerna kom hem vid halv elva, elva så hade vi precis dukat av bordet! Så det blev en sen start på filmen men till slut så satt vi bänkade med varsin drink, glass och godis och mös till det ordentligt. Allt gick bra i 45 minuter....sedan slutade filmen att fungera...... Vi försökte få igång den igen men vi lyckades inte, så till slut var det bara att acceptera faktum och gå och lägga sig!

En mysig förmiddag med frukost hela familjen och Sara. Lite mer prat och lek och bus med tjejerna och sedan åkte finaste Sara hem. Vi fortsatte mysa hemma och Jossan åkte iväg till sin bästis. Helt plötsligt kom mina föräldrar på spontanbesök och det är alltid trevligt! Satt och pratade med dem en lång stund och efter lite lunch, ärenden och fönsterputs så kom nästa spontanbesök - Nellie och Erik kom åkandes på Eriks nya motorcykeln precis lagom till när vi satt och fikade! :) Jättetrevligt och kul att de hälsade på!

Så helgen har varit riktigt riktigt bra tycker jag! Den har givit mig ny energi och jag känner att jag går in i nästa vecka med mer positiv energi och med förnyat självförtroende, och det känns bra!

3 kommentarer:

Jejje sa...

oj,det vattnas i munnen......-svampmackor=gott.Låter som en underbar helg:)kram

Kim sa...

Låter som att ni också hade en bra helg. Vädret går då inte att klaga på. =)

Unknown sa...

Tack vännen för en jättemysig lördagkväll och söndag fm. Stora kramar