12 oktober 2010

Hemma med Johanna

Idag är jag hemma från jobbet med Johanna som är lite krasslig. Hon har ingen feber eller så, men hon är rejält snuvig och hon hostar, fast mest på natten. Jens är också lite snuvig och hostig. Jossan och jag är friska än så länge men jag tycker att jag börjar känna i kroppen att det kommer smygande.... Usch, jag hatar den känslan! Men jag tänker göra allt för att det inte ska bryta ut!

Om ett par timmar ska jag iväg och klippa mig och slinga håret, det ska bli helt underbart! Så genom att känna mig fin och sedan köpa med mig Kan Jang och echinagard på vägen hem samt lägga mig tidigt ikväll, så tänkte jag hålla mig frisk. Håll tummarna för att min strategi funkar! :)

2 kommentarer:

Jejje sa...

håller alla tummar och tår:)hoppas ni klarar er + att de andra familje medlemmarna frisknar till/kram (kul att få piffa till håret,vill jag med.-känns som om jag har en dålig hårdag)

Jennica... sa...

Alla mår bättre....förutom bilen. Vi bytte växellåda för två månader men nu krånglar den igen! Så nu sitter jag här och väntar på bärgningsbilen..... Alltid är det nåt!