04 april 2010

Mysiga dagar

Nu har min kusin och hans fru åkt vidare på sin påskturné som de gör här nere i Skåne varje år. De kom i torsdags kväll och vi har haft supermysigt tillsammans. Det är så trevligt att ha dem här. Det är så enkelt och vi har så kul i hop! Vi har ätit mycket god mat, druckit gott vin och pratat och skrattat mycket! Vi har mest myst hemma men en golfrunda hann de med.

Idag regnar det och det känns som en riktig innedag. Men nu, efter en mysig förmiddag hemma, så ska vi iväg på kalas! Det är Josefines och Johannas kusin som fyller 13 år idag! Det ska bli jättemysigt att åka dit och jag vet att det kommer att bli både trevligt och vi kommer att få god mat, för så blir det alltid! :) Det ska också bli rätt så skönt att bli bortbjuden efter att ha varit värdinna i tre dagar, även om det är super-kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Vem gör vad? Avser twitter

P

Jennica..... sa...

Hahaha! Jossan ville inte borsta tänderna och Johanna provade sig igenom alla skålarna i en låda. Men nu så sover den lilla och den stora har precis släckt lampan, alldeles för sent men hon har ont i huvudet och fick lite dispens med att läsa lite längre. Men om jag känner henne rätt så sover hon om 5 röda! :)