15 mars 2010

Ny vecka

Då var det måndag igen och en ny vecka ligger framför oss. Sitter här med en kopp te och känner mig helt väck....jätte-trött. Jag som haft en väldigt bra "sov-helg"...... Den började ju bra i fredags med att Johanna sov sex timmar i sträck utan att vakna vilket ju var rekord och natten mellan lördagen och söndagen så tog Jens Johanna så att jag fick sova själv. Underbart att få sova i min egen säng i vårt sovrum, jag sover ju i en säng i Johannas rum annars..... Men i natt blev det lite värre....jag kom inte i säng förrän klockan var ett (dumt, jag vet..) och sedan har Johanna vaknat minst en gång i halvtimmen till klockan halv sju då jag var tvungen att gå upp med Josefine och se till att hon kommer iväg till skolan. Gissa vem som sover gott nu....jo, Johanna! Det är såå typiskt! :)

Denna veckan är det fullt upp, med en hel del aktiviteter men bara roliga saker så det är helt ok! Idag ska jag fixa lite material till dopkort som jag har fått beställning på, det ska bli jätte-kul! Och i eftermiddag är det dags för Josefine att ta bort sin tandställning! Det gick mycket fortare än vad vi trodde, planen var ju att hon skulle ha den i ett år men det räckte med nio månader - skönt! Det har gått jätte-bra, nu tänker hon inte ens på att hon har den....men det är klart att det ska bli skönt att bli av med den!

Ikväll ska jag iväg till Nellie igen och snart är det dags för er att få reda på vad det är vi pysslar med! Vilken cliffhanger! :)

Inga kommentarer: