16 mars 2010

SuckDet här var inte den syn som mötte mig tidigare idag då jag skulle åka till Lund och träffa Annika och hennes lilla Juni. Nej då.....jag hann både klä Johanna, sätta henne i bilstolen (hon somnade bums), packa in vagn, matstol och skötväska med mat och annat och köra ut från uppfarten....då märkte jag det. Suck. Hur typiskt är inte det? Och när hände det? Jag körde ju sent i går kväll och då märktes inget.....

Så, ingen tur till Lund idag. Istället blev det en promenad med mina grannkompisar och det var trevligt det med. I morgon ska jag egentligen in till jobbet och hälsa på, vi får väl se hur det går med det. Jens skulle köpa något slags skum som man sprutar in i däcket så att man kan köra den till en verkstad. Hoppas vi kan fixa det redan i morgon.

Det blev alltså en hemmadag idag, inget fel på det egentligen. Bara lite trist när jag hade andra planer. Nu har lill-hannis precis somnat och Jossan fixar och donar på sitt rum, jag vet inte riktigt vad hon gör men hon sjunger högt i alla fall! :) Jag ska ta och fixa lite med de dopkort som jag har fått en beställning på.

2 kommentarer:

Kim sa...

Så är det i skogen... Kanske ni borde köpa någon slags terrängbil istället?

Jennica..... sa...

Hm.....kanske det.