20 maj 2009

Innedag

Idag skiner solen, igen. Den har skinit hela dagen och himlen är blå. Som gjort för att vara ute och fixa och dona. Och som gjort för att ge en dåligt samvete ifall man inte är ute och fixar och donar!
Idag har jag nämligen varit inne hela dagen. Anledningen är att Jossan är sjuk och hemma från skolan. Hon har feber och ont i halsen. Så vi har legat i varsin soffa och tittat på tv, läst och surfat. Jag har servat med saft och alvedon. Jag hade väl i och för sig kunnat gå ut ändå....men i ärlighetens namn så behövde jag nog vila min kropp också. Har sån himla träningsvärk!! :)  

Den lilla tjejen bara sover.....har aldrig varit med om en bebis som sover så mycket. Eller....det kanske jag har, kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur det ska vara. Men hon sover otroligt mycket. Just nu ligger hon faktiskt och tittar på en filt, men annars sover hon mest. Alltså, hon ligger inte och tittar på filten utan hon ligger på en filt och tittar. :)

Jossan mår lite bättre, febern har lagt sig. Alvedon är bra! 

Ikväll är det bokklubb. Vi ska vara hos Jenny i Malmö och prata om "Djävulen och fröken Prym" av Paulo Coelho. Nja, inte min typ av bok. Jag är ingen Paulo Coelho-tjej precis! Men det ska bli väldigt trevligt i alla fall, vi har alltid mysiga träffar!

Inga kommentarer: