19 maj 2009

Ogräs och vardagsmotion

Har ett eget litet trädgårdsprojekt.....inte lika stort som det med pallkragarna, men icke desto mindre viktigt. Jag håller på att rensa mellan stenarna i stenläggningen på framsidan. Ska även rensa mellan alla stenar som ligger längs huset. Det växer såå mycket ogräs där.

Av alla platser på hela vår stora trädgård tycker jag sämst om framsidan, ni vet den sidan som syns mest och ska vara välkomnande för alla som kommer och hälsar på eller går förbi. Den delen tycker jag sämst om..... Det är ju den delen som ska vara finast och den man är mest stolt över! 

Det blir jätte-fint när jag rensar och tar bort allt ogräs och gräs som vuxit över stenarna, men riktigt fint blir det ändå inte. Tycker riktigt illa om stenläggningen och den märkliga lilla "kulle" med buxbomar vi har där. Vi har en plan för hur vi vill att det ska se ut, men det är en större förändring som kräver en stor investering och det är inte aktuellt just nu. Så nu rensar jag allt vad jag kan och gör så fint det bara går.

Före.....


Efter! :)

Det är kämpigt att ligga och dra upp ogräs, jag är såå trött i ryggen!! Den håller på att gå av på mitten eller nåt! Dessutom är jag helt slut i benen, var ute på en lång powerwalk idag - var ute i 1,5 timme, mycket nöjd! Nu sitter jag här och inväntar sista matningen innan läggdags. Är super-trött och kroppen värker, men det känns helt ok. Det måste ju ha gett något för kroppen - och det känns bra!

5 kommentarer:

Kim sa...

Bra att du tränar genom trädgården, minst lika bra det ju! =)

Jennica... sa...

Ja, det måste vara detta som är vardagsmotion! :)

Anonym sa...

Det blir ju jättefint.

Det är med motion som med ogräs. Lite aktivitet varje dag är nog bäst.

tror

Pappan

Unknown sa...

Har du hört talas om Round Up eller en ogräsbrännare ? :)
Ogräsbrännar fungerar för övrigt att caramellisera på creme brulé med också om gasen i minibrännarna är slut .....
Men du är väldigt duktig!!!
Kram kram

Jennica... sa...

Nej vet du vad, inget sånt fusk. Här ligger jag på mina bara knän och sliter och sliter! Och det känns i ryggen idag kan jag säga! :)

KRRAAAAAM!!!!!